Vivi Răchită știe cine trebuie să-l marcheze pe De Bruyne în Belgia - România: ”Acolo va fi cheia”

Vivi Rachita Belgia - Romania Kevin De Bruyne EURO 2024 Kevin de Bruyne / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 08:31
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 08:31

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

După ce a câștigat cu 3-0 meciul cu Ucraina din prima etapă, România va înfrunta Belgia la Koln, sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00.

Pentru cea mai bine cotată echipă din grupă, victoria va fi obligatorie, având în vedere că elevii lui Domenico Tedesco au pierdut primul meci, scor 0-1 cu Slovacia.

Vivi Răchită: ”Acolo va fi cheia jocului”

Fostul internațional Vivi Răchită a prefațat partida și a evidențiat faptul că duelul dintre Marius Marin și Kevin de Bruyne va reprezenta ”cheia jocului”

“Cred că la meciul nostru (n.r. România – Belgia), duelul cel mai important va fi între Marius Marin și De Bruyne. Acolo va fi cheia jocului. Și va conta și cum cei doi interi îl vor ajuta pe Marius Marin acolo. Pentru că De Bruyne poate depăși orice jucător.

Poate să creeze și superioritate. La meciul cu Slovacia a fost presat foarte bine de Lobotka. De la mijloc în sus, Belgia mi se pare letală. Doku de la Manchester City, Lukaku, De Bruyne”, a spus Vivi Răchită, la Fanatik.ro.

Kevin de Bruyne: ”Qatarul a fost o dezamăgire”

Kevin De Bruyne, căpitanul naționalei Belgiei, a declarat că nu vede actuala ediție a Campionatului European ca pe o revanşă pentru echipa sa după dezamăgirea de la Cupa Mondială 2022 din Qatar, unde Belgia a fost eliminată în faza grupelor. 

"Nu văd acest EURO ca pe o revanşă", a spus De Bruyne înaintea primului meci al Belgiei împotriva Slovaciei.

"Qatarul a fost o dezamăgire, dar s-a întâmplat acum un an şi jumătate. EURO este un nou turneu, cu un nou selecționer şi cu o echipă pe jumătate schimbată. Ceea ce s-a întâmplat este în spatele nostru şi nu are rost să mai vorbim despre asta", a continuat belgianul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!