"Cum sa piarda echipa cu 3-0 daca e infectat un jucator?" Marius Sumudica ofera SOLUTIA pentru Liga 1: ce se intampla daca un jucator are Covid

Marius Sumudica nu este deloc de acord cu excluderea unei echipe din campionat daca un jucator va fi infectat.

Marius Sumudica a dat verdictul in ceea ce priveste situatia unui jucator infectat cu coronavirus in Liga 1. S-a vorbit de varianta excluderii echipei al carui jucator este bolnav, insa acest lucru i se pare o aberatie antrenorului lui Gaziantep.

"Cum sa piarda echipa cu 3-0 ca e infectat un jucator? Nu poti sa iti bati joc de istoria sau munca unui club. Loturile sunt formate din 24 de jucatori plus 4 de la academie. Daca unul va fi infectat se izoleaza si campionatul continua. La fel si cu 4-5 infectati.", a spus Sumudica la PRO X, la 'Ora exacta in Sport'.

Sumi stie ca si testele pentru COVID dau erori, dupa ce un jucator al sau a fost gasit pozitiv cu noul virus, dar la trei zile dupa, acelasi test a iesit negativ.

"E clar ca sunt teste care dau o marja de eroare. Jucatorul a fost testata pozitiv prima data, iar dupa 3 zile a fost negativ. 12 iunie - 26 iulie este perioada in care se va juca in Turcia. Fara spectatori, desigur.", a adaugat Sumudica.

In privinta luptei la campionat in Romania, Sumudica stie ca exista o favorita clara: "Cred ca CFR e principala candidata la castigarea campionatului, urmata de FCSB si Craiova. Exact asa e cum e clasamentul."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Fostul mare fotbalist Diego Maradona a murit în urma unui stop cardio-respirator
BRAT

Modifică setările cookies