Ce spune Marius Sumudica dupa ce unul dintre maseurii echipei a fost testat pozitiv cu coronavirus: "Azi i-a fost facut un nou test. Nu are niciun simptom"

Ce spune Marius Sumudica dupa ce unul dintre maseurii echipei a fost testat pozitiv cu coronavirus: "Azi i-a fost facut un nou test. Nu are niciun simptom"

Marius Sumudica a vorbit despre situatia de la Gazisehir Gaziantep, dupa ce unul dintre maseurii echipei a fost depistat cu COVID-19 zilele trecute.

Dupa acest lucru, echipa si-a intrerupt antrenamentele, fapt care l-a nemultumit pe Sumudica. Fostul antrenor al Astrei spera ca primul test sa fi fost o eroare, iar urmatorul sa fie negativ.

"Al treilea maseur a fost depistat pozitiv, un baiat numai cu masca si manusi peste tot. El nu venea decat la baza de pregatire. Acasa probabil a intrat in contact  cu un membru al familiei. Şi la Besiktas au fost opt pozitivi si la cinci zile au iesit negativi. 80 de angajati: staff, paza, bucatarie, paza, toata lumea negativa, doar el pozitiv, a fost izolat, internat in spital. Azi i-a fost facut un nou test. Nu are niciun simptom. Ma afecteaza foarte mult ca nu pot sa-mi desfasor activitatea. De doua zile nu ne antrenam. Speram ca maine sa iasa negativ, sa fi fost o eroare, ca am inteles ca aceste teste dau si eroare. In momentul de fata suntem ingrijorati si eu si stafful. Nu stii niciodata ce se intampla, cand s-a infectat, daca a mai facut masaj", a declarat Marius Sumudica pentru TelekomSport.

La fel ca majoritatea campionatelor din Europa, Turcia dorestea ca fotbalul sa fie reluat dupa jumatatea lunii iunie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pandemia pierde din ritm în țara noastră. Iohannis: S-ar putea să avem un Crăciun fără restricţii suplimentare
BRAT

Modifică setările cookies