Cum a reacționat Adrian Mititelu după ce a fost sfătuit să nu meargă în Giulești la Rapid - FCU Craiova

rapid - fcu craiova Adrian Mititelu Superliga Superliga Adrian Mititelu
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 23:09
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 23:08

Cele două echipe se vor duela în etapa cu numărul 25 din Superligă.

După incidentele de la Sepsi OSK - FCU Craiova, Adrian Mititelu a decis ca suporterii să nu mai aibă acces la meciurile de acasă. În ce privește deplasarea de la meciul cu Rapid, gruparea din Bănie va beneficia, totuși, de prezența fanilor în Giulești.

Cum a reacționat Adrian Mititelu după ce a fost sfătuit să nu meargă în Giulești la Rapid - FCU Craiova

Sfâtuit de fostul președinte al Rapidului, Dinu Gheorghe, să nu meargă la meciul de la București, Adrian Mititelu a avut o reacție virulentă și a evidențiat faptul că nu vrea să fie responsabil asupra galeriei de la FCU Craiova.

„(n.r Dinu Gheorghe: Ar fi bine să evitați să mergeți în Giulești) Mulțumesc pentru sfat, dar ajuns să nu merg la meci din cauza lor. Eu nu merg la meci unde mi-am băgat banii și viața mea, să nu văd stadionul Giulești din cauza lor, asta ar fi culmea. Mă las eu îndoit eu de niște cotilași.

Eu nu am nicio problemă cu prezența fanilor, dar nu vreau să-mi asum nicio responsabilitate cu privire la faptele lor. Domnii de la Rapid și-au asumat acest lucru, problema dânșilor, eu nu mai comentez. Este o problemă pe care domnii de la Rapid și-au asumat-o, le urez succes”, a spus Adrian Mititelu, potrivit Prosport.

Ultrașii olteni vor fi prezenți la Rapid - FCU Craiova 

„Vineri joacă Știința în deplasare! După ce la ultima întâlnire din noul lor cuib am făcut o atmosferă de vis, culminând cu victoria de la ultima fază a meciului, este datoria noastră să ținem steagul sus și să surclasăm episodul precedent. Doar împreună putem purta echipa spre o nouă victorie și spre o nouă seara de vis în care împreună să strigăm: 'Noapte bună, București!' Deplasarea se face cu trenul, urmând să plecam din Gara Craiova la ora 14:13 cu trenul IR 1596, ajungând în București în jurul orei 17:33. Întrunirea are loc începând cu ora 13:00 în Gară. Prețul unui bilet dus întreg este de 72 lei” - MAI MULTE DETALII AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!