Adrian Mititelu, desființat de Peluza Sud: „ E singurul instigator la ură! Sunt semne pure ale instalării demenței!” Ultrașii, prezenți cu Rapid

Adrian Mititelu FCU Craiova Peluza Sud rapid - fcu craiova Universitatea Craiova Superliga Adrian Mititelu
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 19:17
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 19:17

Membrii Peluzei Sud și-au anunțat prezența la meciul Rapid - FCU Craiova, din runda 25 a campionatului.

FCU Craiova a câștigat într-o manieră categorică meciul cu U Cluj, 5-0, din runda 24 a Superligii. Partida s-a disputat fără spectatori, după ce Adrian Mititelu (54 ani) a mărturisit că a fost nevoit să recurgă la această măsură, din cauza scandărilor xenofobe de la Sfântu Gheorghe, care, cel mai probabil, o vor costa înfrângerea la „masa verde” pe gruparea din Bănie. 

Ulterior, omul de afaceri a precizat că stadionul „Ion Oblemenco” va fi închis pentru fanii olteni pentru o perioadă nedeterminată. Mai mult, când a auzit că Peluza Sud vrea să-și facă apariția la meciul din deplasare cu Rapid, de pe 10 februarie, de la 20:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro, a anunțat că va scoate echipa de pe teren dacă el, sau un membru din familia sa, vor fi subiecții unor scandări sau afișe defăimătoare. 

Ultrașii olteni vor fi prezenți la Rapid - FCU Craiova 

În consecință, ultrașii din Craiova au reacționat. Aceștia îl condamnă pe Adrian Mititelu pentru modul în care conduce clubul și au ținut să-i reamintească faptul că fiecare acțiune a sa este o instigare la ură și scandal. 

„Vineri joacă Știința în deplasare! După ce la ultima întâlnire din noul lor cuib am făcut o atmosferă de vis, culminând cu victoria de la ultima fază a meciului, este datoria noastră să ținem steagul sus și să surclasăm episodul precedent. Doar împreună putem purta echipa spre o nouă victorie și spre o nouă seara de vis în care împreună să strigăm: 'Noapte bună, București!' Deplasarea se face cu trenul, urmând să plecam din Gara Craiova la ora 14:13 cu trenul IR 1596, ajungând în București în jurul orei 17:33. Întrunirea are loc începând cu ora 13:00 în Gară. Prețul unui bilet dus întreg este de 72 lei.

Prețul unui bilet la meci este de 10 lei, iar acestea se vor achiziționa de la noi în ziua meciului. Se pare că dragul nostru patron nu a înțeles nici până acum care a fost motivul 'incidentului' de la Sf. Gheorghe, unul care nu are nicio legatură cu el, iar ultimele ieșiri în presă ale sale sunt dovada clară a ceea ce încercăm noi să transmitem de ani de zile. El este singurul instigator la ură, singurul care dorește răul fotbalului, singurul care este capabil să oprească un meci de fotbal după bunul plac.

Speculații de genul atentatelor, haosului și sabotarea echipei pe care le visează sunt pure semne ale instalării demenței și doar o persoană care îi împărtășeste afecțiunile poate să creadă așa ceva. Ar fi cazul ca presa, cea care s-a grăbit să arunce în ultimele zile cu noroi atât în noi, cât și în tot fenomenul ultras din România, să vadă cine este, de fapt, cel care dorește circ și scandal. Vom fi mereu alături de clubul nostru drag, dar niciodată nu vom uita răul pe care acest mititel l-a făcut și continuă să-l facă celei mai iubite echipe din România. Hai la meci! Știința suntem noi!”, a fost mesajul psotat de Peluza Sud pe contul oficial de Facebook. 

Adrian Mititelu nu vrea să se împace cu Peluza Sud! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!