FCSB Danut Lupu Gigi Becali Superliga tavi popescu Superliga

Cum a interpretat Dănuț Lupu decizia lui Gigi Becali de a-l scoate pe Tavi Popescu din primul „11”

Fostul internațional român a vorbit despre situația de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Martie 2023, 16:20
Data actualizarii: Marti 21 Martie 2023, 16:19

După o evoluție dezavantajoasă cu Universitatea Craiova (1-1), Gigi Becali a decis ca „perla” pe care cerea nu mai puțin de 50 milioane de euro, Octavian Popescu, să nu mai fie introdus în primul „11” al echipei.

Cum a interpretat Dănuț Lupu decizia lui Gigi Becali de a-l scoate pe Tavi Popescu din primul „11”

Dănuț Lupu, fost internațional român, a discutat pe tema deciziei latifundiarului din Pipera și a precizat că Tavi Popescu poate își va reveni în forma de odinioară dacă va sta pe banca în următoarele jocuri.

„La Gigi Becali orice briliant devine cenușă în două-trei etape și invers. La cum a jucat ultimele etape Tavi Popescu trebuie să-i dea și lui de gândit că joacă foarte slab la ora actuală. Dacă îl ține pe bancă un meci, două, poate îi face un bine. Își revine”, a spus Dănuț Lupu, potrivit Fanatik.

Gigi Becali: „Tavi Popescu nu va mai juca titular!” 

Titular indiscutabil în acest sezon, Tavi Popescu își pierde locul din 'primul 11', după cum a anunțat Gigi Becali. Finanțatorul vicecampioanei României a vorbit luni dimineață despre meciul jucat de echipa sa și a anunțat o decizie importantă în cazul „perlei” sale. 

„Jocul mă încurajează, prima repriză cu Craiova a fost puțin mai slabă pentru că nici Olaru nu era în apele lui și nici Coman. El a avut o mică problemă, a jucat cu o mică problemă la nu știu ce mușchi. Și dacă făceam echipa corect, dar nu va mai fi echipa făcută, de exemplu, în funcție de...până acum trebuia să facem bani din jucători, acum s-a terminat, vrem să facem bani din Liga Campionilor. 

Acum joacă cine trebuie să joace. Va juca Coman stânga, acolo e postul lui și îl va înlocui, dacă e nevoie, de pe bancă, Tavi Popescu. Tavi Popescu nu va mai juca titular, acum e altceva, l-am forțat, îl vede Vasile, Anglia, Franța, are 20 de ani, e timp să îl vadă. Dacă făceam echipa corect din prima era alta situația, cu Cordea și Coman, alta era situația”, a anunțat Gigi Becali.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!