Dumitru Dragomir FCSB Gigi Becali Superliga

Dumitru Dragomir, dat pe spate de ultima decizie luată de Gigi Becali: ”Dacă a gândit-o, e genial!”

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a vorbit despre ultima decizie luată de Gigi Becali la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Martie 2023, 15:05
Data actualizarii: Marti 21 Martie 2023, 15:05

Supărat după evoluțiile șterse ale lui Octavian Popescu din ultima perioadă, patronul FCSB a anunțat că jucătorul pe care a vrut să încaseze o sumă-record va fi trecut pe banca de rezerve, iar în locul său va juca Florinel Coman.

Dragomir este de părere că Becali îl va titulariza din nou pe Octavian Popescu, în cel mai scurt timp.

Dumitru Dragomir: ”Dacă a gândit-o, e genial!”

„N-are egal! Vorbeam cu fiul meu, care este om de presă, și îmi spunea 'băi, tată, toată lumea îl înjură pe Gigi Becali și toate rețelele de socializare sunt doar cu el'. Cu Octavian Popescu a făcut marketing, a aruncat plasele și prinde și peștii mari și peștii mici. N-a gândit-o! 

Dacă a gândit-o, e genial! Ăsta dacă a gândit chestia asta, a făcut cel mai al dracu' marketing care există în fotbalul românesc. Cu Pintilii face cel mai al dracu' marketing! Dau scris că poate să se țină de cuvânt și să nu-l bage 30 de minute și după iar joacă numai cu el. E cel mai bun jucător de la Steaua, înseamnă că nu e sănătos la cap!”, a spus Dragomir, la Fanatik.

VIDEO - Interviu cu Gigi Becali

Gigi Becali: „Tavi Popescu nu va mai juca titular!” 

Titular indiscutabil în acest sezon, Tavi Popescu își pierde locul din 'primul 11', după cum a anunțat Gigi Becali. Finanțatorul vicecampioanei României a vorbit luni dimineață despre meciul jucat de echipa sa și a anunțat o decizie importantă în cazul „perlei” sale. 

„Jocul mă încurajează, prima repriză cu Craiova a fost puțin mai slabă pentru că nici Olaru nu era în apele lui și nici Coman. El a avut o mică problemă, a jucat cu o mică problemă la nu știu ce mușchi. Și dacă făceam echipa corect, dar nu va mai fi echipa făcută, de exemplu, în funcție de...până acum trebuia să facem bani din jucători, acum s-a terminat, vrem să facem bani din Liga Campionilor. 

Acum joacă cine trebuie să joace. Va juca Coman stânga, acolo e postul lui și îl va înlocui, dacă e nevoie, de pe bancă, Tavi Popescu. Tavi Popescu nu va mai juca titular, acum e altceva, l-am forțat, îl vede Vasile, Anglia, Franța, are 20 de ani, e timp să îl vadă. Dacă făceam echipa corect din prima era alta situația, cu Cordea și Coman, alta era situația”, a anunțat Gigi Becali. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!