Cu o mana il mangaie, cu cealalta ii da palme :) Reactia lui Sumudica dupa ce Burleanu a castigat alegerile FRF: "Nu numai Generatia de Aur exista"

Cu o mana il mangaie, cu cealalta ii da palme :) Reactia lui Sumudica dupa ce Burleanu a castigat alegerile FRF: "Nu numai Generatia de Aur exista"

Marius Sumudica l-a felicitat pe Burleanu pentru castigarea alegerilor, dar l-a si criticat pentru iesirea sa de dupa anuntul invingatorului.

Sumudica ii ia apararea lui Burleanu in fata celor care sustin ca Generatia de Aur ar trebui sa conduca FRF. "Nu numai Generatia de Aur exista in fotbalul romanesc", spune el. Pe de alta parte, antrenorul e dezamagit de discursul presedintelui de la finalul alegerilor.

Marius Sumudica a vorbit la Telekom despre rezultatele alegerilor de la FRF.

"Respect Generatia de Aur pentru ceea ce a facut pentru Romania, dar nu numai Generatia de Aur exista in fotbalul romanesc. Sunt atatia oameni care au jucat in fotbalul romanesc, sunt atatia oameni care fac cinste fotbalului romanesc si atunci nu cred ca avem vreo obligatie ca cei din Generatia de Aur sa conduca fotbalul romanesc", a spus Sumudica.

"Si eu sunt un om slobod la gura, pot eu sa vorbesc de Burleanu ca a zis ca i-a ciuruit? Totusi, cred ca a sarit mult calul. Nu stiu daca a zis ca l-a ciuruit pe domnul Lucescu... Este o refulare! Inca o data, eu nu-l simpatizez si nu ma intereseaza prea mult ce s-a intamplat.

Cine este in momentul de fata ales de multime trebuie sa conduca fotbalul. Iar daca Burleanu a fost ales, jos palaria in fata lui si trebuie sa luptam sa devenim mai buni ca sa il detronam peste 4 ani", a adaugat el.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies