MIhai Stoichita Alegeri FRF FRF Fotbal intern

Calmul Mihai Stoichiță s-a enervat după alegerile FRF 

Răzvan Burleanu va conduce FRF în următorii patru ani. E al treilea mandat al fostului șef de la minifotbal. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Aprilie 2022, 20:20
Data actualizarii: Marti 12 Aprilie 2022, 20:54

Mihai Stoichiță e unicul om din grupul oficialilor FRF care vorbește înainte și după fiecare meci al naționalei. De multe ori e criticat pentru toate insuccesele primei reprezentative și, chiar dacă nu e direct răspunzător, încearcă să ofere răspunsuri argumentate. 

La alegerile FRF de marți, fostul antrenor al Stelei s-a enervat în momentul în care a fost chestionat pe tema ratărilor naționalei, care nu s-a mai calificat la un turneu final al CM din 1998. Răzvan Burleanu conduce FRF din 2014. Sub mandatul naționala a ratat trei din patru șanse de a ajuns la turneele finale de CM sau CE.

  • Mihai Stoichiță

"Când se va califica naționala la un turneu final?", a fost întrebat Stoichiță.

*   "Vocile care contestă anumite lucruri ar trebui să se gândească la faptul că atunci când vorbești nu faci nimic. În anumite zone a fost bine. Am avut premiere în mandatele lui Burleanu. Ce să își asume? Ce s-a făcut bine, și-a asumat? Ce să își asume când nu avem jucători între 25 și 30 de ani? Asta e vârsta optimă! El trebuia să îi crească?", a tunat Mihai Stoichiță, marți după-amiază, la Arena Națională. 

 

 

 

 

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!