Danut Lupu Alegeri FRF danut lupu - razvan burleanu Razvan Burleanu Fotbal intern

Dănuț Lupu râde cu poftă de toți contestatarii lui Răzvan Burleanu 

Șeful de la Casa Fotbalului mai are și susținători printre foștii mari jucători ai României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Aprilie 2022, 16:27
Data actualizarii: Miercuri 13 Aprilie 2022, 16:47

Preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (37 de ani), a câştigat, ieri, al treilea mandat consecutiv la conducerea FRF, el fiind votat în unanimitate de cei 266 de membri prezenţi dintre cei 278 afiliaţi la Adunarea Generală de alegeri desfăşurată la Arena Naţională din Capitală.

Fostul mare internațional Dănuț Lupu și-a exprimat opinia despre corul contestatarilor șefului de la Casa Fotbalului. Rând pe rând, Florin Prunea, Dumitru Dragomir, Gigi Becali sau Valeriu Iftime l-au criticat pe fiul fostului fotbalist de la FCM Bacău și Ceahlăul, Gheorghe Burleanu.

  • Dezvaluirile incredibile ale lui Danut Lupu de cand era in inchisoare: Nu e legenda. Am vrut sa ma otravesc si am stat o saptamana intubat in spital!

Dănuț Lupu: "Niciunul nu a făcut asta. Au preferat să tacă"

"Am văzut că au fost emise fel şi fel de păreri despre realegerea lui Răzvan Burleanu în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Cum am văzut că au existat şi foarte mulţi contestatari, unii mai vocali, alţii mai puţin vocali. Doar că eu vin şi înreb următorul lucru.

Dacă trei sferturi sunt contestatarii lui Burleanu, de ce nu au avut curajul să-l înfrunte în alegeri? Să-şi fi depus candidatura împotriva lui. Să-şi fi pregătit această opoziţie foarte bine, cu  şase luni înainte de alegeri. Niciunul nu a făcut asta. Au preferat să tacă", a declarat Dănuț Lupu, potrivit Orange Sport.

Aflat la conducerea FRF din 5 martie 2014, Burleanu a fost unicul candidat la aceste alegeri, comisia de verificare a dosarelor respingând solicitările lui Sorin Răducanu şi Gabriel Şeitan.

Pentru Răzvan Burleanu urmează ultimii patru ani în funcţia de preşedinte, statutul limitând la 3 numărul de mandate al unei persoane la conducerea Federaţiei Române de Fotbal.

Modifică setările cookies