Sepsi OSK - FCU Craiova Cristiano Bergodi Superliga Superliga

Cristiano Bergodi și-a pus jucătorii pe primul loc. Ce a spus după victoria categorică în fața lui FCU Craiova

Sepsi OSK a reușit să îi învingă pe olteni cu 4-0 și să se califice în play-off-ul Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Martie 2023, 23:44
Data actualizarii: Joi 16 Martie 2023, 23:44

Singura variantă pentru accederea în play-off pentru covăsneni ar fi fost victoria, iar trupa lui Cristiano Bergodi nu doar că a reușit să învingă, dar a făcut-o și într-un stil mare! De patru ori au punctat elevii antrenorului italan.

Cristiano Bergodi și-a pus jucătorii pe primul loc. Ce a spus după victoria categorică în fața lui FCU Craiova

După meci, Cristiano Bergodi a vorbit despre jucătorii săi și a evidențiat faptul că Sepsi OSK mai are mult de recuperat, având în vedere că se află cam departe de celelalte competitoare din play-off.

„A fost cel mai bun meci din 2023. A fost o primă repriză extraordinar de frumoasă. Cu tot ce trebuie. Trebuie felicitați băieții, au făcut ceva important și deosebit pentru club. Mă bucur mult pentru ei. Jucătorii au dat tot ce trebuie. Au jucat foarte bine, mai ales în prima repriză. Tehnic, au fost foarte buni. Au existat și agresivitate și curaj. Jucătorii s-au mobilizat. Ei au găsit curajul, au captat încredere. Nu se poate spune nimic despre nimeni asta. Au făcut un meci extraordinar de bun. 

Nu l-am certat (n.r. pe Păun). Ca un tată i-am spus că trebuie respectat întotdeauna adversarul. E un jucător bun, are viitorul în față, așa că trebuie să fie pe teren cu creierul. A făcut și el, Nicu, un meci extraordinar. 

Suntem puțin departe față de celelalte echipe. Nu e ușor pentru noi, dar vom juca cu lejeritate din punct de vedere mental. Suntem liberi, fără presiune, și putem face, probabil, jocuri mai bune. E greu să ajungi și pe locul trei. Mai mult, poate, cred eu, prin Cupa României avem mai multe șanse. Putem merge departe”, a spus Cristiano Bergodi, după meci.

Sepsi OSK - FCU Craiova 4-0

Covăsnenii au început în forță rejucarea de pe „Arena Sepsi”. Mai întâi, Păun a deblocat tabela (minutul șapte), iar Gurău a respins în proprie poartă (minutul 16). Aganovic a închis tabela în prima repriză la 3-0 (minutul 44).

În partea a doua, Sepsi a mai lovit o dată. Pavol Șafranko l-a învins pe Gurău (minutul 50), iar covăsnenii au reușit să o învingă pe FCU și să se califice în play-off-ul Superligii, alături de Farul Constanța, CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova și Rapid.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!