Sepsi OSK - FCU Craiova Narcis Raducan Superliga Superliga

Sepsi OSK - FCU Craiova 4-0 | Narcis Răducan știe unde a avut câștig de cauză Bergodi

Cele două echipe au disputat restanța din etapa cu numărul 23.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Martie 2023, 23:08
Data actualizarii: Joi 16 Martie 2023, 23:07

Sepsi OSK s-a impus categoric, cu 4-0 în fața celor de la FCU Craiova. În consecință, covăsnenii vor evolua în play-off, în timp ce oltenii ratează șansa să se alăture vârfului clasamentului.

Sepsi OSK - FCU Craiova 4-0 | Narcis Răducan știe unde a avut câștig de cauză Bergodi

Narcis Răducan a vorbit despre partida dintre Sepsi și FCU și a evidențiat faptul că din punctul de vedere al pregătirii mentale, Cristiano Bergodi a câștigat bătălia cu Nicolo Napoli.

„După primele două minute îți dai seama dacă se schimbă ceva. Și a fost clar, ce s-a transmis nu a fost clar. Echipa gazdă a apăsat pe accelerație. Atitudinea a fost total sub cerințele jocului și al adversarului.

Era foarte greu în contextul ăsta să scoată ceva astăzi Craiova.

E o lecție care i-a fost administrată. Nu de fiecare dată funcționează spiritul echipei. Bergodi a câștigat clar pregătirea mentală”, a spus Narcis Răducan la televiziunea Digi Sport.

Sepsi OSK - FCU Craiova 4-0

Covăsnenii au început în forță rejucarea de pe „Arena Sepsi”. Mai întâi, Păun a deblocat tabela (minutul șapte), iar Gurău a respins în proprie poartă (minutul 16). Aganovic a închis tabela în prima repriză la 3-0 (minutul 44).

În partea a doua, Sepsi a mai lovit o dată. Pavol Șafranko l-a învins pe Gurău (minutul 50), iar covăsnenii au reușit să o învingă pe FCU și să se califice în play-off-ul Superligii, alături de Farul Constanța, CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova și Rapid.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!