Liga 1

"Cred ca s-a grabit putin cu CFR Cluj!" Balgradean ar putea ajunge la echipa care l-a lansat in fotbalul mare! Cine vrea sa il opreasca din drumul spre Cluj

Balgradean ar putea ajunge la echipa care l-a lansat in fotbalul mare.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Mai 2020, 13:35
Data actualizarii: Joi 14 Mai 2020, 13:38

Dupa ce George Tucudean s-a certat cu Dan Petrescu, a primit imediat doua oferte. Prima este de la Dinamo, unde s-a inscris si in programul socios DDB, iar a doua este de la UTA Arad, echipa care l-a lansat in fotbalul mare.

Pe langa Tucudean, un alt jucator care s-a format la UTA este Cristi Balgradean, fostul portar al celor de la FCSB, care a semnat cu CFR Cluj. Europarlamentarul Gheorghe Falca, un sustinator al aradenilor si un om apropiat de conducerea echipei, a vorbit in exclusivitate la PRO X despre varianta ca Tucudean sa vina la UTA. Totodata, Falca a vorbit si despre situatia lui Cristi Balgradean, care a semnat cu CFR Cluj, insa intelegerea ar putea fi anulata, iar aradenii ar putea profita de acest lucru.

"Ce va pot spun e ca, atunci cand eram in Liga 4, cel care a venit cu finantare privata a fost tatal lui George Tucudean. El ne-a sprijinit pana in Liga 2. Cred ca Marius Tucudean il va dirija pe copil. Mi-e greu sa cred ca tatal lui nu i-a facut deja planurile.

Si Balgradean e aradean, avem multi aradeni in Liga 1. Noi vrem sa aducem cat mai multi aradeni la echipa. Balgradean cred ca s-a grabit un pic cu CFR Cluj", a declarat Gheorghe Falca, la PRO X.

CITESTE SI

Modifică setările cookies