Craiova a luat exemplul echipelor din campionatele puternice! Jucatorii din "Banie" ii vor putea vedea si auzi pe fani la meciul cu Botosani

Craiova a luat exemplul echipelor din campionatele puternice! Jucatorii din "Banie" ii vor putea vedea si auzi pe fani la meciul cu Botosani

Fotbalul se va relua vineri in Romania, cu meciul dintre Universitatea Craiova si FC Botosani.

Deocamdata, suporterii nu vor avea voie sa isi incurajeze echipa echipa pe stadion, iar acest lucru ii va afecta pe olteni, care au o medie de suporteri acasa de peste 13 mii de oameni. Chiar daca nu vor avea voie pe stadion, fanii echipei din Craiova vor fi aproape de echipa.

Fanii pot trimite cate o fotografie cu fularul alb-albastru la gat, iar aceasta va fi afisata pe ambele tebele de pe stadion.

"CU TRIBUNELE GOALE, DAR NICIODATA SINGURI!"

"Ar fi trebuit sa fii in tribune, fluturand steagul alb-albastru, dar noi te aducem aproape de favoritii tai. Vrei sa fii alaturi de Stiinta vineri seara la stadion? Trimite-ne pe e-mail (suporter@ucv1948.ro) pana joi, ora 10:00, o fotografie selfie (obligatoriu tip portret) cu tine avand o esarfa sau un fular alb-albastru la gat si noi te vom afisa pe ambele tabele din stadion", a fost mesajul transmis de Universitatea Craiova pe pagina oficiala de Facebook.

La fel ca in campionatul german, FRF a hotarat ca echipele sa aiba voie sa foloseaca sistemul audio de pe stadion, cat timp meciurile se vor juca fara suporteri. 

Echipele care joaca acasa vor putea difuza in boxe cantecele echipei si incurajarile suporterilor, pentru a face ca meciul sa para cat mai normal. Intensitatea volumului din boxe trebuie sa permita atat transmiterea indicatiilor tehnice cat si transmitarea in conditii bune la tv.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Politico: România are o poziție mai dură față de China comparativ cu alte state UE
BRAT

Modifică setările cookies