Universitatea Craiova FC U Craiova Ion Oblemenco Liga 1

"Lucurile sunt foarte simple!" Razboiul dintre Universitatea Craiova si FC "U" Craiova ar putea sa se opreasca! Ce conditie i s-a pus pus lui Mititelu pentru a juca pe "Oblemenco"

Razboiul dintre Unviersitatea Craiova si FC "U" Craiova continua.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Mai 2020, 10:14
Data actualizarii: Joi 28 Mai 2020, 10:16

Echipa patronata de Adrian Mititelu, FC "U" Craiova a promovat in Liga a 2-a in urma deciziilor FRF cu privire la Liga a 3-a, iar oltenii vor sa joace pe stadionul Ion Oblemenco, stadion pe care evolueaza si echipa din Liga 1, Universitatea Craiova.

Directorul de imagine al celor de la Universitatea Craiova, Gica Craioveanu, a declarat ca si echipa lui Mititelu poate juca pe Ion Oblemenco, daca va plati o suma de bani.

"Eu nu cred ca e vreun razboi. De fapt, lucrurile sunt foarte simple. Si echipa lui Adrian Mititelu, FC "U", poate juca pe Oblemenco. Nimeni nu se opune, daca Adi plateste. Depinde de Primarie. Nu cred ca domnul primar Genoiu l-ar refuza pe Mititelu. Ar fi bani care ar intra la bugetul local. Si e vorba despre multi bani, undeva in jurul a 20.000 de euro pe luna. 10.000 inseamna numai chiria. Cam atat da domnul Rotaru. Adi sa plateasca si el si va juca", a declarat Gica Craioveanu pentru Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies