"Echipa a doua trebuie pusa pe tapet. Fara ea, Dinamo nu are continuitate!" Cornel Talnar, dezvaluiri despre discutiile cu spaniolii: ce spune de situatia clubului

"Echipa a doua trebuie pusa pe tapet. Fara ea, Dinamo nu are continuitate!" Cornel Talnar, dezvaluiri despre discutiile cu spaniolii: ce spune de situatia clubului

Cornel Talnar considera ca trebuie sa mai vina 6-7 jucatori pentru ca Dinamo sa faca performanta.

Cornel Talnar (63 de ani) a declarat ca el a fost cel care le-a cerut conducatorilor spanioli sa reinfiinteze echipa a doua din Liga a 3-a. De asemenea, directorul tehnic al lui Dinamo este de parere ca aducerea a 6-7 jucatori ar putea ajuta la redresarea echipei in campionat.  

"Eu sunt director tehnic la Dinamo, la nivelul echipei a doua, la echipele de copii si juniori. La nivelul primei echipe, eu sunt acolo cu orice sfaturi are nevoie Cosmin Contra. Eu ma ocup de echipa a doua si de academia lui Dinamo pe care vrem sa o punem pe picioare.

Eu le-am spus spaniolilor ca doresc aceasta echipa a doua sa fie pusa pe tapet. Dinamo fara echipa a doua nu poate sa aiba acea continuitate si jucatorii tineri nu pot sa aiba un progres pentru ca la 19 ani termina junioratul si pleaca la fel si fel de echipe. Ma bucur din suflet ca echipa a doua s-a facut si sper ca jucatorii lui Dinamo sa fie intr-un an, doi, trei, un subiect pentru echipa mare”, a declarat Cornel Talnar la Digi Sport.

Cornel Talnar considera ca prin venirea unor jucatori noi, Dinamo ar putea sa ajunga cat mai sus in sezonul acesta:

"Prin venirea a 6-7 jucatori peste media a ceea ce e la Dinamo, probabil se va reveni acolo, in topul fotbalului. Lotul e intr-o situatie neclara, au plecat multi fotbalisti. Lotul lui Dinamo ala ora actuala este sub orice critica, sa fim seriosi. Au fost 5 antrenori sezonul trecut. Chiar nu a fost niciunul bun?", a incheiat Talnar.

Citeste si:Dinamotalnar
VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies