Cortacero vine cu banii in Romania! Spaniolii sunt hotarati sa o preia pe Dinamo! Ce rol vor juca suporterii in negocieri

Dinamo Liga 1 Pablo Cortacero suporteri dinamo Superliga Cortacero vine cu banii in Romania! Spaniolii sunt hotarati sa o preia pe Dinamo! Ce rol vor juca suporterii in negocieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iulie 2020, 18:24
Data actualizarii: Vineri 24 Iulie 2020, 18:27

Se afla intr-o situatie critica din cauza noului coronavirus si a pozitiei pe care o ocupa in clasamentul din playout, dar Dinamo poate primi o veste buna. 

Investitorii spanioli se pregatesc sa preia clubul. Potrivit GSP, indiferent de situatia de la Dinamo, spaniolii se vor implica mai mult. Ei isi doresc sa ajunga la o intelegere cu Ionut Negoita, iar in acest sens saptamana viitoare in conturile clubului vor mai ajunge 200.000 de euro. 

De asemenea, omul de afaceri care vrea sa investeasca la Dinamo, Pablo Cortacero, ar putea ajunge la Bucuresti in zilele urmatoare, alaturi de un asociat. 

Suporterii "cainilor rosii", cei care detin 20% din actiunile clubului, se vor implica in negocieri, interventia lor urmand sa fie decisiva, chiar daca spaniolii vor ajunge la o intelegere cu Negoita. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!