Raspuns transant al patronului lui Dinamo Kiev dupa ATACUL ultrasilor in urma venirii lui Mircea Lucescu: "Investiti voi! Bagati 30 de milioane de dolari pe an"

Mircea Lucescu Dinamo Kiev Igor Surkis Campionate externe Raspuns transant al patronului lui Dinamo Kiev dupa ATACUL ultrasilor in urma venirii lui Mircea Lucescu: "Investiti voi! Bagati 30 de milioane de dolari pe an"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iulie 2020, 09:29
Data actualizarii: Vineri 24 Iulie 2020, 09:30

Mircea Lucescu este noul antrenor al lui Dinamo Kiev, iar anuntul a fost facut oficial ieri. 

Vestea numirii lui Mircea Lucescu, fost antrenor pentru 12 ani la Sahtior Donetsk, i-a infuriat pe fanii lui Dinamo Kiev, cu care 'Il Luce' a mai avut contre in perioada petrecuta in Ucraina.

Ultrasii nu au uitat rivalitatea avuta cu antrenorul roman si l-au criticat pe patronul clubului, Igor Surkis pentru decizia luata. Raspunsul acestuia nu a intarziat sa apara.

"Sahtior a avut succes pentru ca a recrutat manageri profesionisti care isi cunosteau meseria. Akhmetov nu s-a implicat niciodata in viata echipei, s-a comportat ca un patron. Toata lumea poate da sfaturi din afara. Eu am cheltuit un miliard si jumatate de cand sunt la club. 

Aratati-mi pe cineva dispus sa investeasca la echipa si eu o cedez. E usor sa conduci pe banii altcuiva! Investiti voi! Bagati 30 de milioane de dolari pe an si conduceti clubul. Eu ma dau la o parte, numiti antrenorul si faceti ce vreti atunci", a fost mesajul lui Igor Surkis pentru ultrasi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!