Mircea Lucescu Dinamo Kiev Igor Surkis Campionate externe

Raspuns transant al patronului lui Dinamo Kiev dupa ATACUL ultrasilor in urma venirii lui Mircea Lucescu: "Investiti voi! Bagati 30 de milioane de dolari pe an"

Mircea Lucescu este noul antrenor al lui Dinamo Kiev, iar anuntul a fost facut oficial ieri. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iulie 2020, 09:29
Data actualizarii: Vineri 24 Iulie 2020, 09:30

Vestea numirii lui Mircea Lucescu, fost antrenor pentru 12 ani la Sahtior Donetsk, i-a infuriat pe fanii lui Dinamo Kiev, cu care 'Il Luce' a mai avut contre in perioada petrecuta in Ucraina.

Ultrasii nu au uitat rivalitatea avuta cu antrenorul roman si l-au criticat pe patronul clubului, Igor Surkis pentru decizia luata. Raspunsul acestuia nu a intarziat sa apara.

"Sahtior a avut succes pentru ca a recrutat manageri profesionisti care isi cunosteau meseria. Akhmetov nu s-a implicat niciodata in viata echipei, s-a comportat ca un patron. Toata lumea poate da sfaturi din afara. Eu am cheltuit un miliard si jumatate de cand sunt la club. 

Aratati-mi pe cineva dispus sa investeasca la echipa si eu o cedez. E usor sa conduci pe banii altcuiva! Investiti voi! Bagati 30 de milioane de dolari pe an si conduceti clubul. Eu ma dau la o parte, numiti antrenorul si faceti ce vreti atunci", a fost mesajul lui Igor Surkis pentru ultrasi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!