Cornel Dinu elucidează misterul: „Am informații, au dispărut 3,5 milioane de euro de acolo!”

Gaz Metan Medias Cornel Dinu Superliga Cornel Dinu
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Februarie 2022, 10:15
Data actualizarii: Marti 15 Februarie 2022, 10:20

Fostul jucător legendar al lui Dinamo a vorbit despre subiectul momentului în fotbalul românesc.

Luni-seară, Gaz Metan Mediaș a anunțat oficial că 9 jucători, cei mai valoroși, au fost declarați liberi de contract, cu obligativitatea să-și găsească un nou angajament în 5 zile, altfel se vor întoarce la echipă. Cu datorii uriașe și salariile neplătite de 5 luni, Gaz Metan este în pragul falimentului.

Însă, Cornel Dinu (73 ani) mărturisește că din contul clubului au dispărut 3,5 milioane de euro și că situația tragică în care se află ardelenii este premeditată. De asemenea, fostul internațional român este de părere că Ilie Poenaru avea la dispoziție un lot solid care se putea salva de la retrogradare. 

Dinu: „Nu se poate să ajungi în halul ăsta având sponsori puternici”

„Am fel de fel de informații pentru că am o anumită simpatie faţă de Gaz Metan. Am o melancolie...Gaz Metan are un lot bun, cu care ar trebui să se salveze. Am mulţi prieteni. Când vreau să aflu ceva, mă interesează din punct de vedere fotbalistic, mă apropii de adevăr. 

S-au petrecut nişte lucruri neverosimile acolo. Au dispărut vreo 3 milioane şi jumătate de euro. Lucrurile nu sunt în regulă. Nu se poate să ajungi în halul ăsta având nişte sponsori puternici. Probabil este şi o premeditare. Nu-şi merită locul”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

După ce a fost depunctată, din cauza datoriilor, cu două puncte, Gaz Metan Mediaș ocupă locul 13 după 26 de etape, peste Dinamo, care are doar 13 puncte. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!