Ronaldo Deaconu Gaz Metan Medias Gheorghe Roman Liga 1 Romgaz Fotbal intern

Deaconu, atac dur la Gaz Metan și primar: ”Nu vă transmit bipuri, pentru că înseamnă dragoste, chiar dacă mai mult fizică!”

”Renunț la banii mei dacă le dați colegilor hârtie să-și găsească echipă”, a mai spus fotbalistul care se pregătește de oficializarea transferului în China.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 13:02
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 13:12

Plecat de la Gaz Metan Mediaș, care trebuie să-i plătească o sumă importantă de bani conform contractului, și în așteptarea oficializării transferului în China, Ronaldo Deaconu a transmis în această dimineață un mesaj dur către conducătorii grupării din Liga 1.

”Situația la Gaz Metan e dramatică din cauza lipsei de implicare a celor care au susținut financiar Clubul. Practic, ei ne-au mințit și ne-au dat speranțe deșarte. 

Ronaldo Deaconu despre Gaz Metan: ”Am trăit oricum o mare minciună acolo”

Am trăit oricum o mare minciună acolo 20 de luni, conducătorii spuneau mereu că sunt câteva sute de mii de euro datorie, când acum aflăm că sunt aproximativ 3 milioane. 

Practic eu i-am înțeles mereu și așa am ajuns la 110.000 de euro de luat, când eu am avut salariu 5.000.

Eu le spun ceva celor care conduc din spate clubul, renunț la banii mei dacă le dați colegilor hârtie să-și găsească echipă, pentru că e ultima zi. 

”Șeful din umbră al Clubului a hotărât deja intrarea în faliment!”

Nu le mai vindeți gogoși că îi lăsați să-și depună memorii și nu o să vă apărați. 

E dreptul lor să o facă, iar voi îi veți împiedica să devină liberi la timp cât să nu-și mai găsească echipe! Și-i veți  forța să rămână până în vară!

Iar voi știți că șeful din umbră al Clubului a hotărât deja intrarea în faliment! (...)

Și acum, să fiu asumat, să fac ceea ce spunea după meciul cu CFR maestrul Radu Paraschivescu. Adică să vorbesc cu subiect și predicat.

”Cel care a mințit este Gheorghe Roman, primarul orașului Mediaș”

Cel care a venit în vestiar și a mințit, a promis și ne-a păcălit, este dl. Gheorghe Roman, Primarul orașului Mediaș. Au fost și directorii din Romgaz acolo pozând în Salvatore della Patria, dar dânșii nu conduc clubul acum. 

Tot domnul Roman a dispus cheltuirea celor 700.000 € intrați anul acesta, în special la furnizorii și prestatorii de servicii de lângă Club și nu la salariile fotbaliștilor.

Îmi voi atrage critica unora pentru adevărul rostit și îmi pun și cruce la drepturile financiare, adică la două treimi din banii pentru munca mea la această societate. 

”Vă bateți joc de colegii mei, acum clubul a devenit o castană încinsă”

Dar nu mai contează. N-o să mă schimbe acest fotbal din a fi definit și asumat ca om. Vă bateți joc de colegii mei și de mine și nu le spuneți că ați hotărât clar falimentul clubului. 

Și dumneavoastră, domnule Primar, ați condus Clubul în ultimii doi ani. Acum a devenit o castană încinsă și vă delimitati de ea prostind acești suporteri minunați ai Gazului că alții sunt de vină și că faceți altă echipă să revină în Liga 1. (...)

”Dați-le drumul acum și eu renunț la toți banii!”

Colegii mei sunt camarazi adevărați și sunt neliniștiți din cauza minciunilor voastre de doi ani și a lașității de care dați dovadă, nu sunt neliniștiți din cauza mea. Dați-le drumul acum și eu renunț la toți banii!

La ce am auzit de la colegi, mă gândeam să vă transmit și niște bipuri, dar n-o fac pentru că bipurile înseamnă dragoste, e adevărat că dragoste mai mult fizică. 

Și nu meritați nici măcar asta, cei care ați distrus Gazul”, a scris Ronaldo Deaconu pe pagina personală de Facebook.

Fostul internațional olimpic, prezent la Jocurile de la Tokyo din vara trecută, și-a făcut junioratul la Steaua, Academia Hagi, Feyenoord Rotterdam și Twente Enschede, după care a jucat la nivel de seniori pentru ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, HNK Gorica (Croația), Sepsi Sfântu Gheorghe și Gaz Metan Mediaș.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies