Eric de Oliveira Gaz Metan Medias Superliga

Eric a răbufnit după ce Gaz Metan a ajuns aproape de faliment: "Eu nu o să vă iert niciodată"

Gaz Metan Mediaș este aproape de faliment din cauza problemelor financiare.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 23:33
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 23:34

Nu mai puțin de nouă jucători importanți de la Gaz Metan Mediaș au fost declarați liberi de contract în această seară, după ce au renunțat la pretențiile salariale, iar partida cu Dinamo, de vineri, este în pericol să nu se dispute.

Eric, despre situația de la Gaz Metan: "Nu o să vă iert niciodată"

Conducătorii clubului din Mediaș le-ar fi transmis jucătorilor că se pregătește intrarea în faliment, iar Eric de Oliveira (36 de ani), mijlocașul brazilian care a petrecut șase sezoane și jumătatea la Gaz Metan, a avut un mesaj tăios după ultimele informații apărute.

"'Nu este nimeni cum ești tu, Gazu, Gazu'

Dumnezeu să ierte toți oamenii răi ce ne-au distrus, pentru că eu nu o să vă iert niciodată", a scris Eric de Oliveira, pe pagina sa de Facebook.

Gaz Metan Mediaș, în faliment?!

"Situație incredibilă la Gaz Metan, s-a confirmat intrarea în faliment", au scris suporterii formației medieșene, pe pagina de Facebook, acolo unde este prezentată și o declarație dată de unul dintre jucători.

"Nu vor să ne lase să plecăm, Marius Nistor și Claudiu Boaru au spus că se intră în faliment. Ieri ne-au zis că nu sunt bani nici de deplasare la Dinamo. Dacă se joacă meciul, vor merge juniorii. E foarte dureros ce se întâmplă", a spus un jucător al lui Gaz Metan, luni după-amiază, sub protecția anonimatului.

În următoarea etapă de Liga 1, Gaz Metan Mediaș ar trebui să întâlnească Dinamo, în deplasare, vineri, de la ora 19:55.

Gaz Metan Mediaș a fost deja penalizată cu două puncte din cauza restanțelor salariale ale fostului jucător Ronaldo Deaconu, iar antrenorul Ilie Poenaru anunța, ieri dimineață, că vor exista și alte depunctări în perioada următoare, tot din motive financiare.

  • 3 milioane de euro ar fi suma la care se ridică datoriile lui Gaz Metan Mediaș
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!