Gaz Metan Medias Superliga Gaz Metan Medias

Scapă cine poate de la Gaz Metan! 9 jucători au fost declarați liberi de contract, cu obligativitatea să-și găsească altă echipă în 5 zile 

Gaz Metan Mediaș riscă să dispară.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 22:40
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 22:45

UPDATE 22:35 Medieșenii au anunțat pe contul oficial de Facebook că Horj, Trif, Lixanndru, Grădinaru, Vâlceanu, Moura, Filip, Matricardi, Yuri, Morar au fost declarați liberi de contract, renunțând la toate pretențiile salariale. Însă, dacă nu își vor găsi un nou angajament în 5 zile, vor fi obligați să se întoarcă la Gaz Metan.

Situația de la Gaz Metan Mediaș e din ce în ce mai rea. Jucătorii sunt neplătiți de luni bune, iar datoriile uriașe ale echipei duc clubul către faliment. Conducerea echipei a intrat astăzi într-o ședință în încercarea găsirii unei soluții pentru situația de criză, anunță GSP.

9 dintre titularii din meciul cu CFR au anunțat că nu se vor prezenta la partida cu Dinamo, de vineri. Conducerea a decis astăzi ca niciun jucător să nu fie lăsat să plece gratis de la echipă, deși mai mulți fotbaliști au cerut rezilierea contractelor.

Dezastrul de la Mediaș este tot mai aproape. 10 jucători au rămas la antrenamentul din această dimineață, restul lotului se află în acest moment la primărie pentru a se discuta despre rezilierea contractelor”, anunță o pagină de Facebook a suporterilor lui Gaz.

14 februarie este ultima zi a perioadei de transferuri, astfel că viitorul jucătorilor depindea de decizia conducerii de astăzi. Cel mai probabil, fotbaliștii vor boicota antrenamentele și meciurile echipei, iar la meciul cu Dinamo e posibil să apară mai mulți jucători.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!