Nicolae Dica Cornel Dinu FCSB Superliga

Cornel Dinu a dat verdictul! Cine a fost cel mai bun antrenor de la FCSB: "Pai, sa vedem cate sarbatori religioase vor mai fi"

Cornel Dinu a ales cine este cel mai bun manager care a antrenat la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Iunie 2020, 15:07
Data actualizarii: Marti 23 Iunie 2020, 15:16

Fostul antrenor de la Dinamo a declarat ca pentru el singurii antrenori care a reusit sa isi impuna ideile in fata lui Gigi Becali sunt Cosmin Olaroiu si Laurentiu Reghecampf.

De asemenea, el l-a mentionat si pe Constantin Galca care a avut rezultate pozitive la club.

Dinu a declarat despre actualul antrenor de la FCSB, Bogdan Vintila, ca est doar o marioneta si ca va ramane la club cat va executa ordinele.

"Pai, sa vedem cate sarbatori religioase vor mai fi. El (n.r. – Bogdan Vintila) e un executant, pentru asta a fost adus. Cat va fi aceasta politica acolo, el va ramane. Doar doi antrenori a avut FCSB, Olaroiu si Reghecampf. Si Galca. Dar primii doi au avut o abilitate in plus de a-l duce pe Gigi… El e un baiat de suflet, ai ce discuta cu el. Cel mai abil, inteligent, pregatit a fost Olaroiu. Chiar daca Gigi avea niste idei, ei aveau puterea de a impune ideile prin vorbe", a declarat Cornel Dinu pentru TelekomSport.

 

Astazi, Dorin Goian a aruncat cu sageti catre Vintila si a declarat ca FCSB are nevoie de un antrenor experimentat.

"Cred ca trebuie adus si un antrenor experimentat, valoros si cel mai important un antrenor care sa fie lasat in pace sa aiba liniste, sa isi expuna ideile tactice cum doreste", a declarat fostul fundas de la FCSB pentru PRO X.

Modifică setările cookies