Conversatia dintre Cornel Dinu si Pablo Cortacero! Ce i-a spus spaniolul: "N-a zis absolut nimic"

Conversatia dintre Cornel Dinu si Pablo Cortacero! Ce i-a spus spaniolul: "N-a zis absolut nimic"

Dinamo trece printr-o perioada dificila. 

Finantatorul spaniol a promis ca va rezolva problemele financiare din Stefan cel Mare dupa ce a preluat echipa, dar lucrul acesta nu s-a intamplat. Jucatorii sunt foarte dezamagiti si nu mai ai nicio speranta pana cand nu vor vedea banii in conturi. Cornel Dinu a declarat ca a avut o singura intalnire cu spaniolul in care l-a sfatuit sa nu faca multe transferuri la echipa si sa nu transforme clubul intr-o legiune iberica. Cortacero i-a ignorat sfatul si a adus multi jucatori, pe salarii mari, care nu au reusit sa confirme pana in acest moment.  

De asemea, Cortacero l-a rugat pe Dinu sa faca parte din noua conducere a echipei. 

"Nu, eu am avut o singura discutie corecta, fireasca, cu cel pe care l-am adus in '96, cu Florin Iacob si Cosmin Contra. Care tot el mi l-a adus pe Cortacero si inca doi, baiatul care a intermediat ”Cina cea de Taina” (n.r. probabil referire la Dorin Serdean), din care s-a ajuns la ce s-a ajuns. Eu am avut o discutie de o ora si ceva cu Cortacero, in care nu i-am explicat decat ce inseamna Dinamo, ce a fost Dinamo si ce vad eu ca trebuie sa fie Dinamo si cum vad eu ca trebuie sa fie Dinamo. Incheind de maniera ”nu aduce multi, nu trebuie o legiune spaniola. (Ce v-a zis la final?) A tacut despre altceva, n-a spus absolut nimic. A zis ca da", a declarat Dinu pentru TelekomSport. 

Dinamo a avut una dintre cea mai rasunatoare campanii de transferuri din Liga 1, in perioada trecuta de mercato. La echipa a fost adusi 14 jucatori, dintre care 6 sunt spanioli: Borja Valle (Deportivo La Coruna), Isma Lopez (Tenerife), Rene Hinojo (Almeria), Aleix Garcia (Manchester City), Juan Camara (Jagiellonia) şi Tomas Mejias. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies