Fotbal intern

La un pas de trădarea sezonului!? Steaua l-a ofertat pe unul dintre oamenii lui Gigi Becali

Fostul antrenor cu portarii al lui FCSB, dorit de Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 19:34
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 19:37

Alex Petre, fostul antrenor cu portarii al FCSB, a fost la un pas de semnarea unei înțelegeri cu Steaua, pentru preluarea echipei a doua, însă înțelegerea a căzut, din cauza trecutului care îl leagă pe tehnician de FCSB.

Am avut nişte discuţii cu o echipă din Bucureşti (Steaua). Nu am ajuns la un numitor comun. Probabil e mai bine că nu s-a întâmplat. Îmi punea lumea întrebări despre cum aş putea să merg acolo.

Am fost ofertat de Steaua pentru a merge la academie, nu la prima echipă. Eu am drumul meu. A picat din cauza trecutului meu la FCSB. Acum trei ani, eram antrenor cu portarii la FCSB şi jucam de plăcere prin Liga 4, la Unirea Tricolor. 

Înaintea meciului, am făcut încălzirea pe linia de 16 metri (n.r. de teama ultraşilor stelişti). Când am ieşit la încălzire, au venit câţiva din galerie spre mine. Eu am acordat un interviu înainte de acel meci. Am spus în interviu că nu aş merge la CSA Steaua şi că Liga 4 înseamnă o mişcare de două ore şi atât. Auzeam tot felul de cuvinte în timpul meciului" , a povestit Alex Petre pentru gsp.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies