Gigi Becali, propunere de transfer în direct: ”Nu a semnat cu CFR. Dacă vă interesează, vă sun”

Gigi Becali FCSB Florin Manea Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 22:24
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 22:27

Agentul Florin Manea i-a propus, în direct, un jucător lui Gigi Becali. Este vorba despre Wilfried Kanon (28 de ani), care evoluează pe postul de fundaș central.

Acesta a negociat cu cei de la CFR Cluj, dar discuțiile nu s-au concretizat și acesta a rămas, momentan, liber de contract. Manea i l-a propus lui Becali la FCSB.

Propunere în direct pentru Gigi Becali la FCSB

”Nu îl știți pe Kanon, care a fost la Gloria Bistrița și care are 53 de meciuri la națională? S-a reîntors acum și vrea să prindă din nou lotul Coastei de Fildeș. L-am adus în România. Nu a semnat cu cei de la CFR, dacă vă interesează, vă sun”, i-a spus Florin Manea lui Gigi Becali, la Realitatea Sportivă

Răspunsul lui Becali a venit pe loc. Patronul vicecampioanei nu mai este interesat să transfere jucători străini: ”Eu nu mai iau jucători străini. L-am adus pe Radunovic, care era cel mai bun fundaș stânga din România și, de când a venit, la mine nu a mai fost așa”.

Cariera lui Wilfried Kanon

Kanon a început fotbalul la juniorii celor de la Empoli. În 2012, acesta a ajuns în România, la Gloria Bistrița, iar după un an s-a transferat la Corona Brașov.

În 2013, după două luni la Brașov, acesta a ajuns în Olanda, la ADO Den Haag, unde a jucat timp de șase ani și a strâns 130 de meciuri.

Olandezii s-au ales cu 600.000 de euro de pe urma transferului său în Egipt, la Pyramids FC, în 2019. Acesta a mai fost împrumutat pentru jumătate de sezon la Al-Gharafa, în Qatar.

Kanon are și o cotă de piață impresionantă, de 1,5 milioane de euro, și se poate lăuda cu 52 de selecții în naționala Coastei de Fildeș.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!