Liga 1

Gigi Becali, propunere de transfer în direct: ”Nu a semnat cu CFR. Dacă vă interesează, vă sun”

Agentul Florin Manea i-a propus, în direct, un jucător lui Gigi Becali. Este vorba despre Wilfried Kanon (28 de ani), care evoluează pe postul de fundaș central.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 22:24
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 22:27

Acesta a negociat cu cei de la CFR Cluj, dar discuțiile nu s-au concretizat și acesta a rămas, momentan, liber de contract. Manea i l-a propus lui Becali la FCSB.

Propunere în direct pentru Gigi Becali la FCSB

”Nu îl știți pe Kanon, care a fost la Gloria Bistrița și care are 53 de meciuri la națională? S-a reîntors acum și vrea să prindă din nou lotul Coastei de Fildeș. L-am adus în România. Nu a semnat cu cei de la CFR, dacă vă interesează, vă sun”, i-a spus Florin Manea lui Gigi Becali, la Realitatea Sportivă

Răspunsul lui Becali a venit pe loc. Patronul vicecampioanei nu mai este interesat să transfere jucători străini: ”Eu nu mai iau jucători străini. L-am adus pe Radunovic, care era cel mai bun fundaș stânga din România și, de când a venit, la mine nu a mai fost așa”.

Cariera lui Wilfried Kanon

Kanon a început fotbalul la juniorii celor de la Empoli. În 2012, acesta a ajuns în România, la Gloria Bistrița, iar după un an s-a transferat la Corona Brașov.

În 2013, după două luni la Brașov, acesta a ajuns în Olanda, la ADO Den Haag, unde a jucat timp de șase ani și a strâns 130 de meciuri.

Olandezii s-au ales cu 600.000 de euro de pe urma transferului său în Egipt, la Pyramids FC, în 2019. Acesta a mai fost împrumutat pentru jumătate de sezon la Al-Gharafa, în Qatar.

Kanon are și o cotă de piață impresionantă, de 1,5 milioane de euro, și se poate lăuda cu 52 de selecții în naționala Coastei de Fildeș.

CITESTE SI
Modifică setările cookies