Ciprian Deac CFR Cluj Superliga

Ciprian Deac, sfătuit să renunțe la antrenamente: ”I-a făcut o promisiune lui Dan Petrescu!”

CFR Cluj a ajuns la opt puncte distanță de FCSB.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 00:02
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 00:14

Campioana României este marea favorită a sezonului pentru a cuceri un nou titlu în Liga 1. FCSB, principala adversară, are de recuperat opt puncte. Trupa lui Toni Petrea are avantajul prospețimii fotbalistice, având un lot tânăr, în timp ce CFR Cluj mizează pe experiență și formă fizică.

Ciprian Deac, simbol al echipei din Ardeal, este exemplul perfect pentru tipologia de jucători pe care CFR mizează. 'Decarul' este cunoscut drept un jucător care petrece mult timp suplimentar la antrenamente.

Dan Petrescu și Cristian Balaj au încercat să vorbească cu experimentatul fotbalist, pentru a-l convinge să nu își mai suprasolicite corpul, deoarece ei consideră că jocul său are de suferit din acest motiv.

"Deac ar fi şi mai bun dacă nu s-ar mai pregăti atât de mult. Deac ar fi şi mai verde dacă nu s-ar pregăti atât de mult. Chiar i-a cerut să îi facă o promisiune lui Dan că nu mai vine cu câteva ore înainte de antrenament, nu intră în antrenament până nu intră în sala de forţă să îşi pregătească organismul. După antrenament din nou merge în sala de forţă, alergări.

După meciul cu FCSB, fiind cu glezna umflată, medicul i-a tras lichidul, după care i-a pus faşă, gheaţă şi apoi a ieşit la antrenament. Alerga pe stadion de unul singur, era ziua de repaus", a declarat Cristi Balaj, pentru Telekom Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!