GALERIE FOTO Răzvan Marin a avut nevoie de doar un sfert de oră pentru a impresiona. Ce scriu italienii după Cagliari - Napoli 1-1

Razvan Marin Cagliari Napoli Serie A Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 23:19
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 23:19

Cagliari a produs o nouă surpriză în această etapă din Serie A, după 1-1 contra lui Napoli.

După ce AC Milan, Inter, Juventus sau Atalanta au făcut pași greșiți în actuala rundă, Napoli avea nevoie de o victorie pentru a trece pe primul loc, însă echipa lui Luciano Spalletti a obținut cu greu o remiză în Sardinia.

Răzvan Marin, lăudat după Cagliari - Napoli 1-1

Cagliari a deschis scorul în minutul 58, prin Pereiro, iar Napoli a egalat cu trei minute înainte de final, grație lui Osimhen. Răzvan Marin a fost introdus în minutul 75 la gazde și a arătat multă determinare.

Mijlocașul român a fost aproape de gol după câteva acțiuni excelente și a primit aprecierea jurnaliștilor italieni.

"Intră imediat bine în joc, arată calitate și este aproape de două ori să marcheze", a scris Calcio Mercato, care i-a acordat nota 6,5 pentru cele aproximativ 15 minute petrecute pe teren.

"A fost aproape să marcheze în două rânduri, mai întâi cu o acțiune personală, apoi cu un șut frumos din afara careului. A intrat bine, dar nu a fost suficient", a scris și Tuttomercatweb, care l-a notat tot cu 6,5.

Punctul obținut nu o ajută foarte mult pe Cagliari, care rămâne pe loc retrogradabil, 18, cu 22 de puncte, la egalitate cu Venezia. În următoarea rundă, sarzii vor juca pe terenul lui Torino.

De partea cealaltă, Napoli a irosit șansa de a trece pe primul loc. Trupa lui Spalletti rămâne pe 3, cu 54 de puncte, la egalitate cu Inter și la două lungimi în spatele liderului AC Milan.

Pentru Răzvan Marin a fost meciul cu numărul 25 jucat în acest sezon din Serie A. Dintre acestea, 23 au venit din postura de titular.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!