FCSB florin tanase Ianis Stoica MM Stoica tavi popescu Superliga

Cine îl va înlocui pe Tănase la FCSB? Răspunsul lui MM Stoica

Florin Tănase este din ce în ce mai aproape de o despărțire de FCSB în această perioadă de mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2022, 08:56
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 09:54

MM Stoica a precizat că Florin Tănase s-ar putea să nu mai continue la formația "roș-albastră", ba mai mult, managerul sportiv al FCSB-ului a mărturisit că există și înlocuitor pentru internaționalul român. Astfel că, bucureștenii nu ar trebui să-și facă griji în cazul în care "Tase" se gândește că timpul său la club s-a terminat.

MM Stoica: „Dacă pleacă, avem doi titulari”

„Dacă pleacă Tănase, noi avem doi titulari de 19 ani: Octavian Popescu și Ianis Stoica. Indiscutabil, Ianis Stoica va fi titular dacă pleacă Tănase. Avem portar de 22 de ani, avem Șut și Cordea, 23 de ani. Avem Coman, Olaru, 24 de ani. Posibil să apară Pantea, de 18 ani.

Echipă tânără, cu care trebuie să avem răbdare. Ok, pleacă jucători, dar pleacă pe bani mulți și trăim. Ideea e ca tu să trăiești, nu cu -30 de milioane de euro. Aia nu e o rețetă, să pierzi bani în fiecare.”, au fost cuvintele lui MM Stoica la Orange Sport.

Tănase, la FCSB

Internaționalul român este unul dintre cei mai bine cotați din Superliga. 5.5 milioane de euro este cota sa pe piață, conform site-urilor de specialitate.

Florin Tănase evoluează încă din vara anului 2017 la FCSB, moment în care FC Viitorul l-a cedat pe 1.5 milioane de euro. 

Fotbalistul a bifat 227 de apariții în tricoul bucureștenilor, a marcat 83 de goluri și a pasat decisiv în 41 de situații. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!