Mihai Stoica FCSB Nicolae Dica Superliga Mihai Stoica și Nicolae Dică

”Am realizat azi că e foarte schimbat”. MM Stoica, primele impresii după antrenamentul condus de Nicolae Dică la FCSB

Nicolae Dică (42 de ani) a fost prezentat oficial ca antrenor al FCSB-ului, unde l-a înlocuit pe Toni Petrea.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2022, 21:33
Data actualizarii: Marti 26 Iulie 2022, 21:33

Antrenorul, care a lucrat ultima oară la echipa națională, ca secund al lui Mirel Rădoi, a condus și primul antrenament la baza din Berceni a FCSB-ului. Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, se declară impresionat de antrenorul Nicolae Dică.

Mihai Stoica: ”Am realizat azi că e foarte schimbat”

„Am realizat azi că e foarte schimbat. Când a venit prima dată, în 2017, avea 37 de ani, era foarte tânăr. Nu pot să spun că îl trăda o nesiguranță, dar se vedea că e la început de carieră. Acum a venit după cinci ani mult mai sigur pe el. Din discursul avut, asta a emanat - siguranță, obiective foarte clare. 

Îmi place că nu e genul care vorbește foarte mult în fața echipei, nu e plictisitor. Există antrenori care vorbesc o oră în vestiar. Eu sunt încântat de cum l-am văzut și cred e ce trebuie”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Nicolae Dică nu este la prima experiență ca antrenor la FCSB. A mai pregătit echipa lui Gigi Becali și în perioada 2017-2018, când a strâns 80 de meciuri (46 de victorii, 18 rezultate de egalitate și 16 înfrângeri).

De atunci, Dică a mai pregătit-o pe FC Argeș în Liga 2, iar ultima sa experiență a fost ca secund al lui Mirel Rădoi la echipa națională a României.

  • Nicolae Dică debutează pe bancă în returul dintre FCSB și Saburtalo Tbilisi, din turul doi preliminar al Conference League, va fi joi, în direct, de la ora 20:30, LIVE pe PRO TV și VOYO.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!