Cifrele care arata ca el este noul SUPERSTAR al lui Gigi Becali! Fenomenul Popescu, mult peste Man, Coman sau Mihaila la doar 18 ani

Cifrele care arata ca el este noul SUPERSTAR al lui Gigi Becali! Fenomenul Popescu, mult peste Man, Coman sau Mihaila la doar 18 ani

Octavian Popescu este unul dintre jucatorii lui Gigi Becali care a atras toate privirile in acest sezon. 

Tanarul fotbalist are cifre senzationale in primul sau sezon in tricoul celor de la FCSB. Octavian Popescu a reusit deja sa dea doua pase de gol si sa obtina trei lovituri de la 11 metri. 

Mijlocasul este unul dintre cei mai promitatori tineri fotbalisti din Romania, iar asta o dovedeste cota de piata stabilita de cei de la site-ul de specialitate transfermarkt.com. 

La 18 ani si o luna, Popescu este mai valoros decat erau la aceeasi varsta Florinel Coman, Dennis Man, Valentin Mihaila sau Nicusor Stanciu. Octavian Popescu este cotat la 350.000 de euro, de 7 ori mai mult decat valorau la 18 ani Mihaila si Stanciu.

De asemenea, valoarea de piata a mijlocasului de la FCSB este mai mare decat cea pe care o aveau cumulat Man si Coman la varsta majoratului. Dennis Man valora 200.000 de euro, iar Coman 100.000 de euro. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies