FCSB Dennis Man Florinel Coman Gigi Becali Octavian Popescu Superliga Cifrele care arata ca el este noul SUPERSTAR al lui Becali! Fenomenul Popescu, mult peste Man, Coman sau Mihaila la doar 18 ani

Cifrele care arata ca el este noul SUPERSTAR al lui Gigi Becali! Fenomenul Popescu, mult peste Man, Coman sau Mihaila la doar 18 ani

Octavian Popescu este unul dintre jucatorii lui Gigi Becali care a atras toate privirile in acest sezon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 00:07
Data actualizarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 00:11

Tanarul fotbalist are cifre senzationale in primul sau sezon in tricoul celor de la FCSB. Octavian Popescu a reusit deja sa dea doua pase de gol si sa obtina trei lovituri de la 11 metri. 

Mijlocasul este unul dintre cei mai promitatori tineri fotbalisti din Romania, iar asta o dovedeste cota de piata stabilita de cei de la site-ul de specialitate transfermarkt.com. 

La 18 ani si o luna, Popescu este mai valoros decat erau la aceeasi varsta Florinel Coman, Dennis Man, Valentin Mihaila sau Nicusor Stanciu. Octavian Popescu este cotat la 350.000 de euro, de 7 ori mai mult decat valorau la 18 ani Mihaila si Stanciu.

De asemenea, valoarea de piata a mijlocasului de la FCSB este mai mare decat cea pe care o aveau cumulat Man si Coman la varsta majoratului. Dennis Man valora 200.000 de euro, iar Coman 100.000 de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!