Chiar se face! Se monteaza tribunele la stadionul Steaua! Ce se intampla cu arena Giulesti. FOTO

Chiar se face! Se monteaza tribunele la stadionul Steaua! Ce se intampla cu arena Giulesti. FOTO

Lucrarile la stadionul Steaua avanseaza! 

Tribunele noului stadion Steaua sunt montate in aceasta perioada, iar lucrarile decurg conform planului. Si giulestenii au primit vesti bune. Zilele acestea a fost emisa autorizatia privind lucrarile de constructie pentru arena din Giulesti si urmeaza demararea efectiva a lucrarilor de executie, anunta Compania Nationala de Investitii.

Ambele stadioane vor fi gata la limita pentru a putea servi ca terenuri de antrenament pentru echipele care vor participa la EURO 2020 in Romania.

”In ceea ce priveste stadionul Steaua, fata de ultima noastra vizita, sa stiti ca lucrurile au evoluat rapid si benefic, iar toate discutiile pe care le-am avut impreuna cu antreprenorul si constructorul, la finalul acestui an stadionul Ghencea va fi cu acoperisul instalat, aceasta operatiune urmand sa inceapa la 1 octombrie.

95% din lucrarile de infrastructura sunt deja efectuate. Se lucreaza la parcari, se lucreaza inclusiv la instalatiile electrice si termice. Apropo, la stadionul Ghencea se lucreaza deja in doua schimburi, uneori chiar si pana la ora 22:00 seara”, a spus recent Ministrul Dezvoltarii, Daniel Suciu.
 

Stadion Steaua

Capacitate: 31.254 de locuri.
Cost 64.5 milioane de euro
Suprafata de joc 105m/68m. Gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigatie si incalzire pentru sezonul de iarna
Spatii de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare)
Restaurant
Muzeu al Clubului Sportiv al Armatei Steaua
Spatii VIP (loje si parcare)
Sala de forta si de recuperare
Punct medical de prim ajutor
Zona de presa si sky-box ul in partea superioara a Tribunei 1 pentru a spori vizibilitatea si care respecta standardele UEFA si FIFA
Sala de conferinta
Vestiare pentru sportivi
Magazine
Spatii tehnice si pentru birouri
 

Stadion Rapid

Noul stadion Giulesti "Valentin Stanescu" va avea 14.000 de locuri si va costa 29 de milioane de euro cu TVA. Stadionul va beneficia de o pista de atletism pentru antrenament sub tribune, o sala de sport sub peluza nord, spatii de cazare pentru sportivi, magazine, zona food, locuri de parcare, spatii mass media si VIP.

Compania Nationala de Investitii nu a oferit pana acum informatii despre stadionul Arcul de Triumf, cel care ar trebui modernizat si el pentru meciurile de la EURO 2020.
 

VEZI IMAGINI CU STADIUL LUCRARILOR IN GALERIA FOTO

  • Chiar se face! Se monteaza tribunele la stadionul Steaua! Ce se intampla cu arena Giulesti. FOTO




VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies