Liga 1

CFR, spectacol în primul meci condus de Dan Petrescu! Clujenii au făcut scor cu Gaz Metan 

CFR Cluj a disputat un amical cu Gaz Metan.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 19:07
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 19:57

Dan Petrescu s-a întors la CFR și este hotărât să aducă al cincilea titlu consecutiv în palmaresul echipei din Gruia. Antrenorul a profitat de pauza competițională survenită meciurilor echipelor naționale. Astfel, Petrescu a organizat un amical în compania celor de la Gazn Metan Mediaș pentru a-și evalua lotul. 

Tehnicianul a început partidă cu: Bălgrădean, Graovac, Burcă, Cestor, Ștefan, Nana Boateng, Bordeianu, Culio, Deac, Rusu, Debeljuh, iar scorul la pauză era 1-0 pentru clujeni, golul fiind marcat de Rusu în minutul 29.

  • CFR, spectacol în primul meci condus de Dan Petrescu! Clujenii au făcut scor cu Gaz Metan

În a doua repriză, CFR s-a dezlânțuit și a marcat de cinci ori. Debeljuh (49), Deac (52), Cestor (56), Costache (60) și Fica (70) și-au trecut numele pe lista marcatorilor, ducând scorul la 6-0 pentru clubul din Gruia. 

Primul meci oficial pentru Dan Petrescu va fi pe 11 septembrie, pe terenul Botoșaniului, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

La finalul meciului, antrenorul CFR-ului a vorbit laudativ despre elevii săi, mai ales despre noii veniți, pe conturile de social media ale clubului. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies