VIDEO Cele trei arene pe care va juca Dinamo sezonul viitor

Dinamo arene dinamo stadion Dinamo unde va juca dinamo Superliga Galeria lui Dinamo
Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 18:35
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 18:43

Arena din ”Ștefan cel Mare” va fi demolată și reconstruită.

Dinamo speră să se salveze de la retrogradare în acest sezon. Dacă va reuși să rămână în Liga 1, Dinamo nu va mai evolua pe stadionul istoric al echipei. Fanatik anunță că în dosarul de licențiere pentru sezonul 2022-2023, trupa lui Flavius Stoican va evolua pe trei arene.

Cele trei arene pe care va juca Dinamo

Stadionul Arcul de Triumf, stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari şi stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu sunt arenele înscrise de Iuliu Mureșan în dosarul de licențiere. Evident, stadionul de lângă parcul Herăstrău este prima opțiune.

Pentru acest stadion, Dinamo se va lupta cu FCSB. Gigi Becali vrea ca echipa lui să evolueze meciurile mai puțin importante acolo, pentru a scuti chiria de pe Arena Națională. De asemenea, naționala României de rugby are prioritate acolo.

Momentan, stadionul Arcul de Triumf nu are licența pentru a fi închiriat, astfel că acolo se poate juca decât rugby. Iuliu Mureșan nu este de acprd cu asta.

Mureșan, despre viitorul lui Dinamo

Noi am vrea foarte tare să jucăm acolo, am avut discuții la MTS, dar ni s-a spus aceeași poveste, că lipsesc niște avize, că deocamdată nu pot, dar au putut să joace unii-alții pe acolo. E un stadion care corespunde și pentru fotbal. Măcar o echipă ar putea să joace și acolo.

Nu e normal ca un stadion făcut din bani publici să fie confiscat de o echipă, nu contează din ce ligă. Toate echipele au dreptul să joace acolo.

Și noi trebuie să facem venituri, fotbalul trebuie să atragă în primul rând. Nu înțeleg de ce își permit unii ca stadioanele frumoase, moderne, cu condiții, să fie ținute pentru 500 de spectatori sau 1000, la un meci din când în când. Nu înțeleg logica, mă depășește pe mine”, a spus Mureşan la Ora Exactă în Sport, pe Pro X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!