"Cei pe care i-am ofertat au gresit!" Gigi Becali s-a suparat si a luat o decizie radicala! Anuntul de ultima ora despre transferurile la FCSB

Gigi Becali a luat o hotarare clara in ceea ce priveste transferurile. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Ianuarie 2019, 16:24
Data actualizarii: Joi 10 Ianuarie 2019, 16:30

FCSB pune stop transferurilor din aceasta iarna. Decizia a fost anuntata de Mihai Stoica la plecarea in cantonamentul din Spania. 

Managerul sportiv a spus ca FCSB va mai transfera doar daca va da peste un jucator "capabil sa ajunga titular". 

Meme spune ca echipele ai caror jucatori au fost ofertati de FCSB au imbratisat o strategie gresita si au considerat ca Becali va fi dispus sa achite sume uriase pentru fotbalistii doriti si au marit ofertele initiale. 

"Cei care au primit oferte din partea noastra cred ca au gresit pentru ca au crezut ca Gigi Becali va mai pune bani, dar nu va fi asa. 

Am certitudinea asta pentru ca am vorbit cu Gigi si mi-a spus ca vor ramane astia daca oamenii nu au inteles ca este tot ce putem sa oferit la ora actuala. 

V-a spus Mihai cum gandeste. Avem nevoie de dublaj pe doua posturi, dar eu cred ca avem jucatori polivalenti si versatili si nu cred ca la momentul acesta mai avem nevoie de vreun jucator. Daca va mai aparea vreun fotbalist de mare valoare care sa ne convinga ca isi poate face simtita prezenta si ca poate sa ajunga titular la Steaua, atunci se schimba datele problemei", a spus Meme. 

FCSB a plecat in cantonament in Spania, acolo unde va disputa trei amicale: 

17 ianuarie: FCSB - FC Lucerna

20 ianuarie: FCSB - Shanghai Greenland Shenhua

23 ianuarie: FCSB - Dinamo Kiev 

Modifică setările cookies