"Mami, pot sa plec in cantonament cu STEAUA?" :) Transferul SPECTACOL pe care l-a facut FCSB iarna asta! MM Stoica: "A subordonat-o pe Dinamo, o sa auziti de el!"

Stelistii au luat 4 pusti sub 18 ani in cantonamentul din Spania.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Ianuarie 2019, 16:01
Data actualizarii: Joi 10 Ianuarie 2019, 16:14

Ducan, Dumitru, Moldovan, Perianu, si Nita sunt cei 5 fotbalisti putin cunoscuti de suporteri. Daca primii 3 au mai fost in cantonament cu FCSB, pentru Nita si Perianu aventura din Spania e prima internationala cu echipa mare. MM Stoica e sigur ca pustii vor confirma. A fost impresionat de Nita, despre care spune ca e cel mai bun produs al Academiei FCSB din Berceni. Fotbalistul are doar 15 ani!

"Dumitru avea 73,5 kilograme inainte de sarbatori. I-am zis ca daca prima cifra dupa sarbatori va fi 6, inseamna ca vrea sa fie fotbalist. A venit cu 69,2. Calitati are si va ajunge fotbalist. Mai departe, alaturi de cei care au facut parte din lot, ma refer la Ducan sau Moldovan, se adauga Perianu, titular la echipa nationala U16 si Nita, pe care il vad ca pe cea mai mare speranta a academiei noastre. E nascut in 2003, e mai mic si decat Ianis Stoica. Nita va ajunge un fotbalist de care se va auzi, va spun asta cu certitudine. A subordonat deja Dinamo la categoria lui de varsta, o sa auziti de el", a spus MM.

Toti cei 5 fotbalisti sub 18 ani au avut nevoie de acordul parintilor pentru a putea parasi tara alaturi de lotul FCSB.

Modifică setările cookies