Steaua FCSB hristo zlatinski Mihai Teja Raul Rusescu Superliga Cei doi jucatori salvati de Teja la FCSB! Ii ia in cantonament, desi Becali anuntase deja ca nu mai intra in calcule: "Imi si pare rau ca l-am luat"

Cei doi jucatori salvati de Teja la FCSB! Ii ia in cantonament, desi Becali anuntase deja ca nu mai intra in calcule: "Imi si pare rau ca l-am luat"

FCSB s-a reunit in aceasta dimineata sub comanda lui Mihai Teja.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Ianuarie 2019, 11:02
Data actualizarii: Marti 08 Ianuarie 2019, 11:18

FCSB s-a reunit in aceasta dimineata si va pleca joi, pe 10 ianuarie, in cantonamentul din Spania. 24 de jucatori s-au prezentat sub comanda lui Mihai Teja, alti trei fiind absenti motivati. Ei se vor alatura lotului in urmatoarele zile.

Printre fotbalistii prezenti la vizita medicala s-au numarat si doi al caror viitor parea incert. Primul este bulgarul Hristo Zlatinski, fotbalist care a jucat doar 143 de minute pentru FCSB in Liga I in acest sezon si despre care patronul Becali spunea: "Imi pare rau ca l-am luat".

Zlatinski, in varsta de 33 de ani, a inceput sezonul la Craiova si nu a vrut sa plece de la FCSB pentru ca nu ar fi putut fi legitimat de o alta formatie. Spre norocul lui, Mihai Teja a decis sa il ia in cantonamentul din Spania si sa ii mai ofere o sansa, chiar daca Becali nu il mai dorea.

Celalalt jucator "salvat" este Raul Rusescu. Atacantul de 30 de ani a marcat 3 goluri in 15 aparitii si a fost un alt fotbalist criticat de Becali. Si despre Rusescu, Becali a spus ca ar putea pleca, neluandu-l in considerare pentru cea de-a doua parte a sezonului. Cu toate acestea, Teja a hotarit sa il tina aproape.

Pe de alta parte, spre deosebire de Zlatinski, Rusescu poate fi legitimat la o alta echipa. El a primit in aceasta saptamana oferta din liga a doua turca, insa e putin probabil sa plece la locul 13 din cel de-al doilea esalon valoric al fotbalului turc.

Citeste si -
Rusescu, ofertat de o echipa din liga a doua turca

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!