Ce suma importanta de bani trebuie sa stranga fanii-actionari de la Dinamo in aceasta luna! "Trebuie sa facem asta in cel mai scurt timp"

Ce suma importanta de bani trebuie sa stranga fanii-actionari de la Dinamo in aceasta luna! "Trebuie sa facem asta in cel mai scurt timp"

Dinamo are 3 victorii consecutive in playout-ul Ligii 1, iar fanii spera ca echipa sa se salveze de la retrogradare. 

Greul nu a trecut, insa, nici pentru fotbalisti, nici pentru suporterii din programul DDB, care sprijina financiar clubul de cateva luni. Fanii-actionari din Stefan cel Mare au nevoie de o suma importanta de bani pana la finalul lunii mai. 

Este vorba despre 200.000 de euro, bani necesari atat pentru plata jucatorilor si a membrilor staff-ului, cat si pentru rata pe care clubul o plateste la ANAF in contul datoriei pentru baza sportiva de la Saftica. 

Cei 200.000 de euro sunt necesari pe langa banii care vor intra din drepturile TV in conturile lui Dinamo. 

"Prin programul DDB asiguram atat deplasarile, cat si primele. Nu trebuie sa uitam insa celelalte cheltuieli obligatorii, cum sunt salariile si taxele. Neplata darilor catre stat atrage penalitati, in timp ce amanarea salariilor poate duce la pierderea jucatorilor, care devin liberi de contract. Trebuie sa achitam cel putin un salariu la echipa in cel mai scurt timp posibil, precum si ratele catre ANAF", au anuntat fanii DDB.

Pentru Dinamo, in playout-ul Ligii 1, urmeaza meciul cu FC Hermannstadt, programat in aceasta seara, de la ora 21:15. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 18 iunie: 70 cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2
BRAT
Modifică setările cookies