Reactia suporterilor dinamovisti dupa zvonurile ca echipa ar putea fi depunctata! "Gagica va plati pentru ca ne denigreaza?!"

Reactia suporterilor dinamovisti dupa zvonurile ca echipa ar putea fi depunctata! "Gagica va plati pentru ca ne denigreaza?!"

Suporterii lui Dinamo au fost extrem de nervosi, dupa acuzatiile facute de Laurrette Nogo.

Dinamo a fost protagonista unui nou scandal astazi dupa ce impresarul Laurrette Nogo a dezvaluit ca echipa din Stefan cel Mare risca sa fie depunctata, deoarece oficialii clubului i-ar fi falsificat semnatura lui Jordan Mustoe in momentul rezilierii contractului.

Suporterii lui Dinamo au reactionat la acuzatiile facute de agent, spunand ca aceasta se foloseste de imaginea lui Patrick Ekeng pentru a-si vinde propria imagine.

"'BOMBA LA DINAMO!', 'LOVITURA DE TEATRU!' De fapt e doar un teatru ieftin si o BOMBA SEXY de care cam uitase lumea.

Partea cea mai urata este ca isi cauta atentia folosindu-se de numele lui Patrick Ekeng si intinand memoria unui jucator decedat pe teren, fata de care noi avem un respect imens. [...]

Stati linistiti, cainilor, ca afirmatiile pe care le-ati auzit n-au nicio legatura cu adevarul si cu realitatea!

Spre rusinea mea nu cunosteam decat o Laurette, prietena cu fotbalistii. Se pare ca in ziua de azi e mai usor sa devii impresar decat ospatarita sau motostivuitoare. [...]

Bun, sa zicem ca Dinamo are de platit pentru marele jucator care ”mustea” de fotbal. Dar daca instanta europeana ne va da noua dreptate, gagica va plati ceva pentru felul in care ne denigreaza prin presa?", se arata pe pagina de Facebook a suporterilor.

Dinamo trece intr-o forma excelenta si are trei victorii la rand, insa "cainii rosii" nu reusesc sa scape de problemele din afara terenului de fotbal.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, sub influența unui ciclon de la Marea Neagră. În Bulgaria a provocat inundații severe
BRAT
Modifică setările cookies