"Da dovada de inspiratie si are rezultate!" Care este cheia succesului lui Dinamo in ultimele 3 etape din playout

"Da dovada de inspiratie si are rezultate!" Care este cheia succesului lui Dinamo in ultimele 3 etape din playout

Dinamo a ajuns la 3 victorii consecutive in playout-ul Ligii 1. 

Dupa succesul de la Iasi, Cornel Dinu a vorbit despre modul in care Dusan Uhrin a reusit sa transforme echipa. Fostul mare fotbalist a spus ca revenirea lui Dinamo are la baza echilibrarea tactica reusita de antrenor. 

"Dinamo pare intr-o crestere de realism de joc. Spuneam ca Uhrin nu cunoaste inca ce capacitate are lotul, dar acum cred ca si-a dat seama ce oameni are si ce poate sa faca.

A reusit antrenand un sistem de blocaj defensiv foarte realist. Adica trei aparatori centrali, trei mijlocasi al caror aport este mai mult defensiv. Doi jucatori in benzi, dintre care Sorescu este mai mult jucator ofensiv, iar Filip ceva mai defensiv si cu unul sau doi atacanti. 

Si-a dat seama de piesele de care dispune si da dovada de inspiratie. Stie ca daca nu poate sa atace, macar se inchide. Face un bloc compact in fata careului si incearca sa recupereze rapid. O judecata practica, realista si care, in conditiile campionatului nostru si ale lui Dinamo, da roade", a declarat Cornel Dinu, pentru Telekom Sport

Pana la finalul acestui sezon, Dinamo le va mai infrunta pe FC Hermannstadt, FC Arges si Chindia Targoviste. Echipa din Stefan cel Mare este acum pe locul 5 in clasamentul playout-ului, cu 24 de puncte.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies