Ce a remarcat Răzvan Lucescu la decizia lui Andrei Chivulete de a suspenda meciul Sepsi OSK - FCU Craiova

Sepsi OSK - FCU Craiova Razvan Lucescu Superliga Superliga Razvan Lucescu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 08:30
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 08:30

Cele două echipe s-au duelat în etapa cu numărul 23 din Superligă.

Sepsi OSK și FCU Craiova a fost oprit în minutul 27 din cauza scandărilor cu iz xenofob la adresa covăsnenilor, venite din partea galeriei trupei din Bănie, după ce arbitrul îi trimisese pe jucători pentru 10 minute la vestiar.

Ce a remarcat Răzvan Lucescu la decizia lui Andrei Chivulete de a suspenda meciul Sepsi OSK - FCU Craiova

Răzvan Lucescu, antrenor la PAOK Salonic în acest moment, a vorbit despre situația de la Sf. Gheorghe și a ținut să laude decizia lui Andrei Chivulete de a pune capăt meciului.

„Regulamentul spune asta, că meciul trebuie întrerupt în astfel de situații. (n.r. arbitrul) Apreciez că a avut curajul să oprească meciul. Foarte bine a făcut, arbitrul a procedat corect. 

Întrebarea este ‘vom reuși vreodată să ne educăm?’ Noi și lumea fotbalului pentru că nu se întâmplă numai la noi. Se întâmplă și în Franța, se întâmplă și în Italia”, a spus Lucescu, potrivit Fanatik.

Sepsi OSK - FCU Craiova 0-0 (meci întrerupt de arbitrul Andrei Chivulete)

În minutul 25, iniţial arbitrul Andrei Chivulete a cerut să se facă un anunţ la staţia de amplificare, ca avertisment, însă după foarte scurt timp el a oprit meciul şi a trimis echipele la vestiare.

Meciul a fost întrerupt 10 minute, echipele au revenit pe gazon, dar au mai jucat doar 14 secunde și Chivulete a fluierat finalul partidei! Fanii lui FCU au declanșat din nou ploaia de scandări xenofobe, iar Chivulete a întrerupt definitiv partida! 

Bergodi s-a dus către Chivulete pentru a-i cere explicații însă centralul a respectat regulamentul! Dacă după cele 10 minute de întrerupere echipele revin pe teren și se continuă scandările xenofobe, arbitrul fluieră finalul partidei. 

"Cam asta a fost!", a spus comentatorul partidei de la Digisport, Dan Ștefănescu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!