Universitatea Craiova Sorin Cartu Superliga

"Nu stăm după toţi ăştia care vin la salvarea de la foame". Oficialii de la Craiova, deranjați de atitudinea străinilor din Liga 1

Universitatea Craiova a obținut o nouă victorie în Liga 1, după ce s-a impus în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 1-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 August 2021, 08:58
Data actualizarii: Duminica 22 August 2021, 09:08

Victoria echipei din Bănie a fost umbrită de incidentul care a avut loc la finalul partidei, atunci când Diogo Izata l-a lovit în fața cu pumnul cu Alexandru Mateiu, cauzându-i un traumatism destul de grav.

După meci, Sorin Cârțu a făcut niște declarații dure, spunând că nu este pentru prima dată când jucătorii de la Universitatea Craiova sunt loviți brutal, iar arbitrii ar trebui să fie mai stricți cu privire la comportamentul de pe teren al jucătorilor. 

"Mateiu are doi incisivi terminaţi, scoşi, deplasaţi. L-am trimis la chirurgie să vedem dacă poate să îi salveze, să facă ceva. Dacă tu nu ai luat atitudine la Arad, e normal că şi ăstalalt face la fel. Vedeţi că toţi străinii, poate nu ştiu nici ce li se întâmplă. Bă, dar explicaţi-le că vin într-un fotbal civilizat.

Nu stăm după toţi ăştia care vin la salvarea de la foame să le luăm coatele în gură. Ăla din Brazilia, ăsta tot de pe unde mai este, că nici nu ştiu că nu îl cheamă. Suntem poligon de tragere pentru toată lumea? Luaţi măsuri! De ani de zile suntem echipa la care a intră cel mai mult Salvarea pe teren.

La Mihăilă la Iaşi, când era să moară pe teren. La Koljic la fel, Bancu, picior rupt. Iarăşi ce s-a întâmplat la Arad. Să se ia atitudine împotriva la tot ce înseamnă golăneală. Ăsta e fotbal golănesc", a declarat Sorin Câțu la LookSport

Reacție fermă a lui Ion Crăciunescu
 

Inițial, arbitrul Iulian Dima i-a arătat cartonașul galben lui Izata, însă apoi a revenit asupra deciziei, dându-i direct roșu.

"Urmează Comisiile acum. Când ai așa ceva și nenorocești niște oameni, dați-le, fraților, 3 luni, 5 luni de suspendare pentru așa ceva! Fotbalul nu e cu cotul în gură. Nu suntem nici la box!", a fost reacția dură a lui Ion Crăciunescu, la "Fotbal Club" de la DigiSport.

"Nu poți să nu dai roșu când vezi așa ceva, gura plină de tifon, plin de sânge și tu nu îi dai roșu", a adăugat acesta.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!