Care este starea lui Florin Stefan, dupa accidentarea INGROZITOARE din meciul cu CFR! Anuntul clubului covasnean

Care este starea lui Florin Stefan, dupa accidentarea INGROZITOARE din meciul cu CFR! Anuntul clubului covasnean

Florin Stefan a urlat de durere pe teren in meciul cu contra lui CFR, pierdut de Sepsi cu 0-1.

Din minutul 49, echipa lui Leo Grozavu a ramas in 10 oameni, dupa ce Rachid Bouhenna a fost eliminat. Debeljuh a marcat unicul gol al partidei in minutul 79. Stefan a fost lovit cu genunchii de propriul portar, care a iesit sa boxeze un balon in minutul 59 si s-a prabusit pe teren urland de durere. Jucatorul a avut nevoie de interventia medicilor si a fost dus cu ambulanta la spital. 

Totusi, Stefan a avut noroc si nu este vorba despre o fractura, ci doar o luxatie la cot. 

"Am vorbit si in dimineata asta cu doctorul, este vorba despre o luxatie. Nu e simplu, va dati seama, dar tot e bine ca nu a fost la umar, ci la cot.

Daca era la umar, ar fi fost mult mai greu cu clavicula, poate si operatie, iar perioada de pauza mai mare. Dupa ce a fost la spital si i-a fost imobilizat bratul cu o atela, Florin s-a intors la stadion duminica seara", a povestit presedintele lui Sepsi.

Stiu bine cum e la umar pentru ca am avut si eu acum multi ani o disjunctie si am zis ca mor de durere. Dar ma gandesc ca nu a fost usor nici acum pentru jucator", a declarat presedintele lui Sepsi, Cornel Sfaiter, pentru Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies