Campioana transferurilor din Liga I a ajuns la 15 veniri! Doar astazi au semnat 4 jucatori! Doi fotbalisti sositi de la FCSB, unul de la CFR

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Ianuarie 2019, 18:00

	Campioana transferurilor din Liga I a ajuns la 15 veniri! Doar astazi au semnat 4 jucatori! Doi fotbalisti sositi de la FCSB, unul de la CFR

Dunarea Calarasi este cea mai activa echipa pe piata transferurilor. Calarasenii lui Dan Alexa si-au schimbat din temelii lotul. 15 jucatori au venit.

Daca nu pot fi campioni la finalul sezonului, macar sa fie la transferuri. Oficialii Dunarii Calarasi au adus 15 jucatori in aceasta iarna, in incercarea de a reconstrui echipa si de a se salva de la retrogradare.

Dunarea Calarasi a rezolvat astazi inca 4 mutari, prezentandu-i oficial pe Ianis Stoica, imprumutat de la FCSB, si Andrei Radu, imprumutat de la CFR. Ceilalti doi jucatori care au semnat sunt Ange Digbeu si Najib Ammari.

Toate transferurile facute de Dunarea Calarasi

Veniri: Daniel Benzar, Ianis Stoica (ambii de la FCSB), Nicolae Calancea (Craiova), C. Nica, C. Sirghi, Henderson, Ange Digbeu, Najib Ammari, Abdelhakim Omrani, Selim Ben Djemia (liberi), St. Vladoiu (Snagov), Andrei Radu (CFR), Etienne Mukanya (Trakai), Srdjan Luchin (Viitorul), Sergio Semedo (Leixoes)

Plecari: Bodo Kanda, Sandru, Missi MEzu, Babei, Monroy, Wallace, Puscas, Carnat (plecat la Sepsi)

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies