Ronaldo si-a tras masina de 10 ori mai ieftina, in ziua in care a aflat ca poate fi ARESTAT in SUA! VIDEO

Cristiano Ronaldo a venit la antrenament cu masina primita de la club. 

Acuzat de viol in SUA, Ronaldo a aflat ca e asteptat in Las Vegas, acolo unde s-a emis chiar un mandat. Americanii vor probe ADN pentru a stabili daca portughezul a violat-o pe Kathryn Mayorga in 2009.

Azi la antrenament, Ronaldo s-a prezentat la volanul unui Jeep primit din partea sponsorului clubului. Familia Agnelli, cea care detine Juventus, are in portofoliu si fabricile Fiat-Chrysler care produc masinile Jeep.

Jeep-ul condus de Ronaldo e de 10 ori mai ieftin decat Rolls Royce-ul cu care s-a prezentat Ronaldo la antrenamentele lui Juventus la inceput de an. Portughezul e mare amator de masini de lux si are in garaj cele mai tari masini ale momentului. In cazul de fata, un Rolls Royce Cullinan, primul SUV al constructorului britanic, vandut cu 400.000 de euro. VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
DIICOT: S-a făcut reconstituirea parţială a infracţiunilor din Cazul Caracal. S-au audiat martori
BRAT