Budescu, o tinta IMPOSIBILA pentru Dinamo?! Cat trebuie sa scoata investitorii spanioli din buzunar pentru atacantul Astrei

Budescu, o tinta IMPOSIBILA pentru Dinamo?! Cat trebuie sa scoata investitorii spanioli din buzunar pentru atacantul Astrei

Printre primele tinte pe care le-au stabilit noii investitori de la Dinamo, se afla Constantin Budescu.

Spaniolii din Stefan cel Mare au pus ochii pe atacantul Astrei, insa nu au prea multe sanse pentru a-l transfera din cauza conditiilor financiare. 

Suma de transfer pe care ar trebui sa o plateasca este de 800.000 de euro, un sfert din bugetul dinamovistilor in sezonul 2019/20. 

Mai mult decat atat, el ar accepta transferul doar pentru un salariu cel putin identic cu cel de la Astra, respectiv 20.000 de euro pe luna. Asta ar insemna ca Dinamo sa-i plateasca 720.000 de euro in 3 ani.

In total, 1,5 milioane de euro pentru 3 sezoane alaturi de Budescu.

Recent, presedintele celor de la Astra a comentat posibilitatea unui transfer al atacantului, amintind de clauza pe care o are in contract. "Cine achita pretul poate sa negocieze cu Budescu", declara Dani Coman.

Avand in vedere problemele financiare si faptul ca le-a fost refuzata licenta europeana, mai multi jucatori importanti de la Astra spera sa obtina un transfer in aceasta vara. Printre ei se numara Budescu si Alibec. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum explică autoritățile dublarea numărului de pacienți vindecați de COVID-19, în doar 24 de ore
BRAT