Liga 1

SOC in Liga 1! 3 jucatori de la Astra, suspectati de dopaj! Cum au reactionat fotbalistii

Probleme pentru Astra, club din cadrul caruia 3 jucatori s-ar fi dopat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2020, 16:47
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2020, 20:40

Potrivit GSP, ANAD a obtinut cateva fotografii cu Fatai, Seto si Ionita de la Astra, imagini in care fotbalistii primeau vitamine intravenos in cadrul unei clinici. 

Imaginile au fost postate de reprezentantii clinicii pe retelele de socializare, la scurt timp fiind sterse, insa ANAD a intrat in posesia lor si urmeaza sa ii suspende pe cei 3 jucatori cel putin pe durata efectuarii unei anchete. 

Se pare ca fotbalistii ar fi recunoscut faptul ca li s-a injectat o cantitate mai mare decat cea permisa, de 100 de mililitri, incadrandu-se astfel la dopaj. Ei ar fi spus ca li s-au administrat doua flacoane de vitamine si minerale, ceea ce inseamna 200 de ml. 

Conform aceleiasi surse, Fatai i-ar fi convins pe Seto si Ionita sa mearga la clinica pentru a-si face aceasta terapie. 

Acum urmeaza ca ANAD sa ii notifice pe cei 3 fotbalisti si sa demareze o ancheta pentru a ajunge la un verdict. Important de notat este faptul ca Astra nu risca nicio pedeapsa, in conditiile in care nu medicul clubului le-a recomandat sa faca acest tratament. Fotbalistii au mers pe cont propriu la clinica si ei risca sa fie suspendati pana la doi ani. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies