"Protestam! Nu mai jucam daca faceti asta!" Gigi Becali, FURIOS la adresa FRF! Ce l-a suparat pe patronul FCSB-ului

Gigi Becali FCSB FRF Liga 1 VAR Superliga BREAKING NEWS | "Protestam! Nu mai jucam daca faceti asta!" Gigi Becali, FURIOS la adresa FRF! Ce l-a suparat pe patronul FCSB-ului
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Februarie 2021, 14:53
Data actualizarii: Vineri 26 Februarie 2021, 16:26

Gigi Becali a vorbit despre introducerea VAR in Romania.

Patronul celor de la FCSB a comentat 'razboiul' dintre FRF si LPF care impiedica introducerea arbitrajului video in Liga 1. Gigi Becali considera ca vinovata pentru aceasta intarziere este Federatia Romana de Fotbal si ameninta cu un protest. 

"Federatia are arbitrii, da? Iti trebuie un minim de inteligenta sa intelegi. Ei ce vor, sa dam noi banii si sa controleze tot ei arbitrajele? Vor sa comande ei pe banii nostri?! Da-ne, ba, CCA si le facem noi pe toate! Dar ei comanda tot! 

L-au pus pe Vassaras, poate aduc acum un francez, apoi un american, dupa un african. Pun pe cine vor ei, fac delegarile cum vor ei si nu raspund niciodata.

Eu ce sa fac? Nu pot sa aduc VAR-ul in Romania de unul singur! Ar trebui sa fim uniti toti conducatorii din Liga 1 si sa spunem: 'Ba, hai sa nu ne mai comanzi tu pe noi! Vrem protest! Nu mai jucam daca vreti sa ne stapaniti!' 

Ei dau banii la cluburile mici, pentru voturi. Asta ii intereseaza. De fapt, cei de la FRF intotdeauna au fost stapani. Dar parca niciodata chiar asa. Inainte mai vorbeai cu Mircea Sandu. Desi nici nu el era extraordinar, te intelegeai cu ei. Acum, daca le spui ceva, te duc la Comisii, te amendeaza, iti zic sa taci din gura ca unui sclav", a declarat Gigi Becali, potrivit GSP. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!