Gigi Becali da de PAMANT cu Balgradean dupa ce a tradat FCSB: "Ba, baiatule, esti nebun?!" Portarul, acuzat ca a TRANTIT meciul cu Botosani

Gigi Becali a reactionat la PRO X dupa ce transferul lui Balgradean la CFR Cluj a devenit oficial.

Gigi Becali a dezvaluit in direct la Ora Exacta in Sport ca Balgradean a semnat pe ascuns cu CFR Cluj, cu 10 zile in urma. Patronul FCSB-ului s-a declarat extrem de deranjat de faptul ca portarul a aparat cu Botosani, cand el era deja semnase cu echipa din Cluj.

"Nu e chiar atat de simplu, nu e stire bomba, e bomba atomica. El a semnat deja acum 10 zile, eu am aflat de la o persoana care nu ma cunoaste si mi-a dat mesaj. Am crezut ca e gluma si l-am sunat pe el. 

'Da, nea Gigi, am semnat!' i-am zis 'Ba, baiatule, esti nebun? trebuia sa anunti'. Tu ai semnat cu o contra-candidata. Nu e vorba ca nu va mai apara, dar cum sa mai apere el? Nu vreau sa imi fac pacate, dar inseamna ca mingea inscrisa cu Botosani, de i-a dat-o pe tava, inseamna ca te gandesti la CFR, sa ia campionatul. 

Mi-a zis ca i-a fost rusine. Cum sa iti fie rusine ma sa imi spui? Sa i-o dai pe tava sa bage ala mingea in poarta nu ti-a fost rusine?

Clubul poate sa il contacteze dar face o instiintare in prealabil. Ai voie sa semnezi cu el instiintandu-ma, tu nu ma instiintezi, semnezi cu el, o fi luat si o suma la semnatura...direct mita, cum ar veni. 

Am vorbit cu un avocat, nu mai vreau sa fac asta. E foarte grav, nu imi vine sa cred. Tu aperi cu Botosani cand erai deja la CFR Cluj? Nu a avut nicio nemultumire, nu e vorba de asteptat, de ce nu ai anuntat cand ai semnat? De ce ai aparat cu Botosani?

Daca voiam sa prelungim contractul, ii spuneam, nu am avut intentia asta. Aici vorbim de un portar care a aparat cu Botosani cand a semnat cu CFR si care a luat un gol pe care i l-a pus pe tava. Aici vorbim de viciere de rezultat. 

100% nu va fi in play-off. I-am zis sa isi ia catrafusele si sa se duca la el acasa. 'Tu ai aparat cu Botosani, la revedere!'. Sa tin spionul in casa?', a spus Gigi Becali la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Patru la sută dintre persoanele confirmate cu Covid-19 în România au murit, iar 51% s-au vindecat
BRAT