Ciprian Marica da cartile pe fata: "Vreau sa fiu corect si trebuie sa spun ca Dinamo a fost ajutata!" Ce spune despre situatia actuala a clubului

Ciprian Marica da cartile pe fata: "Vreau sa fiu corect si trebuie sa spun ca Dinamo a fost ajutata!" Ce spune despre situatia actuala a clubului

Ciprian Marica a explicat de ce nu a vrut sa se implice cu bani la clubul Dinamo.

Actualul finantator al clubului Farul Constanta, Ciprian Marica, considera ca Dinamo a fost ajutata sa scape sezonul trecut de la retrogradare.

Fostul atacant nu a fost tentat sa achizitioneze clubul din "Stefan cel Mare" chiar daca a declarat ca este dinamovist, deoarece acolo pretentiile sunt foarte mari:

"Vreau sa fiu corect si trebuie sa spun ca Dinamo a fost ajutata. Nu stiu daca se salva daca jucau toate meciurile. Dinamo trecea printr-o perioada grea, chiar daca si castigase. Decizia cu 16 echipe i-a usurat. Eu sunt dinamovist, tin cu Dinamo si nu ma ascund. Nu am avut oportunitatea sa cumpar Dinamo, iar Dinamo ma depaseste din toate punctele de vedere. La Dinamo pretentiile sunt foarte mari. Nimeni nu mai are rabdare.

Este un SA care nu poate beneficia de ajutor! Dupa 30 de ani avem o lege a fiscalitatii dupa ce am stat cu 72% taxa pe salarii. Pana nu am omorat sportul total... Au luat si ei o decizie acum 2 ani, iar acum ne mai trebuie 20 de ani pentru o lege a sponsorizarii care sa ne dea un beneficiu. Dinamo nu poate primi bani de la stat, iar sponsorii n-au niciun beneficiu, nicio facilitate. Practic sunt bani pierduti...", a declarat Ciprian Marica pentru GSP.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Liderii G7 au fost numiţi "ipocriţi", după ce ar fi încălcat regulile de distanţare la o petrecere
BRAT
Modifică setările cookies